Horoskoper & astro

Stjernetegn: Sådan er Skorpionen

Af Redaktionen 3. november 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du er født i Skorpionens tegn, kan du læse meget mere om dit stjernetegn her.

Skorpionen 24/10 - 22/11

Din farve: Rød.
Din skæbneplanet: Pluto.
Dit element: Vand.
Din lykkesten: Topaz.
Dit mål: At livet giver mening for dig.

Læs også: What?! Findes der et 13. stjernetegn?

Sådan er du: Du er intens og stærk, og så er du god til at føle efter inde i dig selv. Du kan godt virke en smule hemmelighedsfuld over for andre. Du har en livlig fantasi, og du er meget følelsesladet og lidenskabelig.
Du er god til: Du er engageret, fuld af energi og udholdende. Du har lidt en sjette sand og er rigtig god til at forstå andre - uden at de har fortalt dig noget. Og så er du en dygtig researcher - stalking much?! He, he...
Din svage side: Du er kontrolfreak, og det styrer dig nogle gange lidt for meget. Du kan reagere lidt for voldsomt, hvis du føler, du mister kontrollen over noget.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sådan er du som kæreste: Du vil være en meget trofast kæreste, der har brug for tryghed. Du har brug for, at livet giver mening, og derfor vil dit forhold også betyde ALT i verden for dig - for det er det, der giver dit liv mest mening.
Sådan er du som veninde: Du er en veninde, man kan stole 100 procent på og snakke godt med. Du er super loyal og giver rigtig meget af dig selv, og ingen vil være i tvivl om, hvor de har dig.
Sådan er du i skolen: Du er god til at tage ansvar og lede, når I har gruppearbejde. Du vil nemlig gerne kontrollere og du har et vildt drive.
Job, der passer til dig: Du er megagod til at researche, så du ville være en genial detektiv. FBI, here you come!

En kendt Skorpion… Kendall Jenner

Foto: Calvin Klein

Kendall Jenner er Skorpion. Hun er født den 3. november 1995.

MestLæste