Identitet

Fars dag: 10 gaver du kan give ham

Af Oliver Kokholm Ungermann 28. maj 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er snart fars dag, og der skal du da forkæle din søde far! Vi har samlet ti forslag til, hvad du kan give ham, her.

Det er måske ikke altid, du er enig med dine forældre, men derfor skal du stadig huske at forkæle dem lidt engang i mellem. Og når det d. 5. juni er fars dag, er det da en helt oplagt dag til at vise lidt ekstra kærlighed til din far - for eksempel med en lækker gave.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 10 gratis gaver til fars dag

Vi har samlet ti forslag til, hvad du kan give ham på fars dag - både de helt billige gaver, de sjove varianter og de lidt dyrere. Se dem i galleriet herunder, hvor du også kan se lige præcis hvor, du kan få de forskellige ting.

Farsdagdetkandugiveham

Vil du gerne give din far en virkelig sjov og anderledes gave, kan du for eksempel give ham dette sæt toilet-golf. Det placeres ud fra toilettet og giver ham altså et lidt sjovt alternativ, når han er derinde. Og mon ikke han synes, det er meget sjovt fundet på, uanset om han kan lide golf eller ej. Hihi! Få det her!
Langt de fleste mænd barberer sig ofte, og derfor er det også lækkert at have en god after shave til at bruge bagefter. Og da denne er på tilbud i Matas lige nu, er det jo et godt og billigt valg. Alternativt kan du kigge i hans skab, og se hvilken en, han bruger normalt. Få den her!
Er din far glad for at grille? Så vil han helt sikkert blive glad for et helt nyt grillsæt. Det er jo lige årstiden til, at han skal stå ude ved grillen og lave lækre bøffer til dig og din familie, og det skal han da have det rigtige udstyr til at gøre. Få det her!
Skal din fars dag-gave være lidt drillende og sjov, kan du overraske ham med denne bacontandpasta. Måske vil han endda få mere lyst til at børste tænder i hverdagen, når han får lov til at få smagen af bacon hver eneste gang. Få det her!
Skal din far være lidt sommer-smart, og trænger han til, at du giver ham et par tips til, hvordan han kommer til at se godt ud, kan du for eksempel give ham en kortærmet skjorte i den farve, du synes, der passer til ham.
Kan din far aldrig finde oplukkeren, når han skal åbne øl eller sodavand? Det problem fikser du da bare for ham med denne smarte oplukker-ring. Du får endda to styk! Få den her!
Er din far helt bidt af fodbold – eller en anden sport – kan du give ham en oplevelse med et par billetter til en kamp. Det vil han helt sikkert blive glad for – og så slipper du jo også for at høre ham råbe af fjernsynet derhjemme!
Har du råd til at give ham en dyr gave, kan du eksempelvis give ham en Smartbox med adgang til en ølsmagning. Det er et rigtig godt valg, hvis du ikke kan komme på noget som helst at give ham, for øl gør for det meste alle mænd glade. Få det her!
Synes du, det er lidt synd for din far, at han altid blive tvunget til at se, hvad du, din mor og/eller din søster vil? Så giv ham en rigtig drengerøvsfilm – eksempelvis ”The Hangover Part 3”, der er både er billig og sjov. Og du kan gøre ham ekstra glad ved at se den sammen med ham. Få den her!
Vil du gerne give en lille, sød og billig ting til din far, kan du finde en masse ting i Tiger. For eksempel disse salt- og peberglas, der kan give lidt fornyelse i køkkenet. Få dem her!

MestLæste