Identitet

10 gratis gaver til Fars dag

Af Thomas Flindt - Foto: Shutterstock 4. juni 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En god gave behøver ikke altid at koste penge – det er jo tanken, der tæller.

1. Tage opvasken i en uge
Når din far har knoklet hele dagen på arbejdet, handlet ind og lavet mad, så er det ikke altid, at han orker opvasken. Giv ham derfor et "gavekort" på at tage opvasken i en hel uge. Så kan den gamle rigtig slappe af efter en lang dag.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. Gå en far/datter-tur
Din far vil helt sikkert sætte pris på, at du gider bruge tid alene med ham - især efter, at du er blevet en stor pige. Sæt derfor et par timer af til at gå en god lang tur med ham, hvor i kan snakke om alt mellem himmel og jord.

3. Skriv et sødt kort
Fortæl din far, hvor meget du holder af ham. Skriv et sødt kort og giv ham et stort knus. Så har du helt sikkert gjort ham blød i knæene.

Læs også: Hvad kan man lave i sommerferien?

4. Vask hans bil/cykel
En mands køretøj er altid vigtigt for ham. Tilbyd derfor at vaske hans bil eller cykel - eller I kan gøre det sammen.

5. Se en god film
Hans yndlingsfilm står måske allerede på dvd-hylden derhjemme? Spørg ham, om I skal se den sammen. Træk gardinerne for, lav nogle popcorn og så er der dømt råhygge.

6. Lav lækker mad
Det er altid rart at få serveret god mad uden at røre en finger selv. Gå ud og handel ind sammen og sæt bagefter farmand foran flimmeren, mens du laver mad. Bonus: Du får du mulighed for at vælge menuen helt selv.

Læs også: 10 ting der gør dit værelse lidt hyggeligere

7. Spil et spil
Din far savner at lege sammen med dig, men du er blevet ældre, og leger derfor ikke med dukker mere. Men heldigvis er der andre måder at lege på. Hiv et brætspil eller et spil kort frem og udfordr den gamle.

8. Gøre rent i hele hytten
Man bliver automatisk i bedre humør, når der er rent i huset, men det kan være svært at komme i gang, specielt, hvis man er lidt af et rodehoved. Tilbyd at stå for hovedrengøringen og se lykken i din fars øjne.

Læs også: Dilemma - Problemer på Facebook

9. Lav noget kreativt
Tag hvad der ligger i hjemmet og lav en ting til ham. Du kan for eksempel tegne en tegning, klippe-klistre en plakat eller skrive en sang. Mulighederne er uendelige.

10. Giv ham et kramme-klippekort
Ti klip giver ti kram, og han kan bruge det, hvornår han vil.