Identitet

7 ting, du kender, hvis du er klodset

Af Sisse Tvegaard Andersen 23. juni 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du stadig kan tælle dine blå mærker, er du ikke en af dem …

Blå mærker, spaghettisauce på trøjen og ridser i mobilskærmen. For nogle er det ærgerlige uheld, der sker en sjælden gang imellem. For en klodset pige er det hverdag. Hvis du også stod bagest i køen, da der blev uddelt motoriske skills, kender du helt sikkert de her syv ting:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Pinligt! Klodset pige løb ind i lygtepæl

1. Du har opgivet at gå i hvide bluser. Lige meget hvor forsigtig du er, lykkes det dig på en eller anden måde at spilde noget på dem HVER.ENESTE.GANG.

2. ”Hey, hvor kom det dørhåndtag fra?” Håndtag, kroge og skarpe hjørner på borde tiltrækkes af dig som en magnet.

Læs også: 8 situationer, alle fangirls kender

3. Du læser helt sikkert det her på en smadret mobilskærm, for din mobil tager gerne en tur på gulvet et par gange om dagen. Og du har mindst en gang tabt den ned i toilettet.

4. Du får aldrig lov til at bære tekanden ind til bordet derhjemme. Og det er nok meget godt, for ellers havde du en tredjegradsforbrænding nu.

5. Du har helt seriøst overvejet, om det ville være for mærkeligt at gå med knæbeskyttere eller cykelhjelm indendørs. Det ville spare dig for ret mange uheld.

Læs også: 10 snapchats, du helt sikkert har sendt

6. Du siger ”undskyld”, når andre siger ”av!”. Sandsynligheden for, at det er dig, der er kommet til at gå ind i dem, er pænt stor.

7. Hver gang du har bare ben, bliver du spurgt, hvad der er sket med dig, siden du har så mange blå mærker. Sandheden er, at du er holdt op med at holde styr på alle dine skader …

Du er heldigvis ikke den eneste, der styrter en gang imellem. I galleriet kan du se billeder af stjernernes uheldige stunts:

Stjernerderfalder

Læs mere om

MestLæste