mobil
Identitet

12 faser, du går gennem, når din mobil dør

Af Marie Søndergaard 21. oktober 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du opdager pludselig, at du absolut intet batteri har tilbage på din mobil – NOOO! Kan du genkende de her faser, man går gennem, når ens mobil dør?

Din mobil er dit liv – og derfor dør du også lidt med den, når et tomt batteri sætter en stopper for den musik, du lige gik og hørte, de snaps, du havde tænke dig at sende, og den Instagram-stalking, du lige skulle til at i gang med. Herunder kan du se 12 faser, man går gennem, når batteriet er fladt, og ens mobil dør. Kan du genkende dem?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du er godt i gang med at SMS’e løs til dit crush …

via GIPHY

Men så …

via GIPHY

Læs også: Derfor skal du IKKE putte din mobil i din bh

Seriøst, så meget har du da heller ikke brugt mobilen …

via GIPHY

Du prøver desperate at presse det sidste ud af batteriet …

via GIPHY

Det går op for dig, at du har absolut ingen mulighed for at oplade din mobil, før du kommer hjem …

via GIPHY

Det er jo det værste, der nogensinde er sket …

via GIPHY

Du drømmer dig tilbage til dengang, hvor der var fastnet-telefoner, og mennesker ikke var så afhængige af deres mobiler …

via GIPHY

Men så ikke alligevel, for det havde jo også været ret forfærdeligt …

via GIPHY

Nu kan det kun gå for langsomt med at komme hjem …

via GIPHY

ENDELIG får du fat i din oplader …

via GIPHY

Det er den bedste følelse i verden …

via GIPHY

Og du kan igen fortsætte med dit liv!

via GIPHY

Herunder kan du læse tips til at redde batteriet på din mobil!

10tipstilatreddebatterietdinmobil

Skru ned for lysstyrkenLyset på din skærm stjæler jo så meget batteri, så skynd dig at skrue ned for lysstyrken, hvis du er ved at løbe tør. Du skal bare gå ind i ’Indstillinger’ og ’Skærm & lysstyrke’.
Slå lokaltjenester fraDet er en rigtig god idé at slå lokaltjenesterne fra, hvis du vil spare på batteriet. Gå ind i ’Indstillinger’ og ’Anonymitet’ og ’Lokaltjenester’.
Find den strømslugende appNogle apps skal bruge meget mere strøm end andre, så hvis du går ind i ’Indstillinger’ og ’Batteri’, kan du finde ud af, hvilke apps der bruger allermest strøm og overveje, om det virkelig er nogle apps, du har brug for, hvis det betyder, at din iPhone megatit er flad på batteri.
Luk alle appsDu har sikkert en masse apps åbne, og det sluger altså batteri. Tryk to gange på ’Home’-knappen, og luk de åbne apps på iPhonen.
Sluk for dine appsSelv om du lukker en app, er der stadig nogle, som står og trækker batteri – som for eksempel Facebook og Twitter. Dem har du sikkert ikke lyst til at slette, men du kan faktisk slukke for dem, så de ikke står og opdaterer hele tiden. Gå ind i ’Indstillinger’ og ’Generelt’ og ’Opdater apps i baggrunden’, og sluk appen der.
Slå push-beskeder fraHvis du får en besked, hver gang din veninde liker dit Instagram-billede, eller dit idol skriver noget på Twitter, så er det klart, at dit batteri bliver hurtigt opbrugt. Slå push-beskederne fra ved at gå ind i ’Indstillinger’ og ’Meddelelser’ og slå meddelelser fra i selve appen.
Slå mobil-data fraHvis din mobil trækker data, bruger den også automatisk strøm. Gå derfor ind i ’Indstillinger’ og ’Mobil’, og slå mobildata fra. Så er du ikke længere på nettet, men du kan stadig ringe og sende beskeder, og du kan være på wi-fi.
Slå visuelle effekter fraHvis du har en baggrund, som bevæger sig, så er det klart, at din mobil bruger meget strøm. Overvej, om du skal skifte til en baggrund, der ikke er dynamisk.
Slå energibesparende funktion tilEn af fordelene ved opdateringen til iOS 9 er, at du kan sætte din mobil på energibesparende funktion, indtil du kan komme til at lade den op. Det betyder, at den ikke står og trækker mails, opdaterer apps, og de visuelle effekter bliver slået fra. Gå ind i ’Indstillinger’ og ’Batteri’, og slå funktionen til.
Sæt tiden på automatisk lås nedEr du en af dem, der ikke lige får låst mobilen, når du bruger den, så kan den faktisk ligge længe og lyse, før den automatisk låser. Gå ind i ’Indstillinger’ og ’Generelt’ og ’Automatisk lås’, og sæt den ned til 30 sekunder.

Læs mere om