Identitet

11 typer, du ikke gider sidde ved siden af i flyet

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 22. juni 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er altid spændende at se, hvem man skal sidde ved siden af i flyet. Medmindre det er en af dem her…

Feriesæsonen er over os, og lige om lidt kan det være, at du skal boarde et fly og tilbringe flere timer ved siden af en fremmed.

Læs også: 15 mega-irriterende ting, drenge siger

Du håber naturligvis, at det er en agent, der vil caste dig i den næste store Hollywoodfilm eller en pige, der bliver din nye bedste veninde, men det er nok mere sandsynligt, at du ender ved siden af et skrigende barn eller en, der klipper negle…

Læs også: 8 ting, du kun forstår, hvis du er lillesøster

Se alle de typer, du ikke gider dele armlæn med i galleriet:

11typer,duikkegidersiddemediflyet

SyvsoverenHan/hun falder i søvn umiddelbart efter afgang, og du skal nu bruge resten af din tur på at frygte, at deres hoved begynder at glide hen mod din skulder.
SpædbarnetBabyer er søde, men medmindre det er en baby, du er i familie med, gider du ikke sidde ved siden af en hele vejen sydpå.
SodavandsdrikkerenIsær hvis det er en person, der ikke drikker deres sodavand det sekund, den er blevet hældt op. Nu skal du jo sidde og skule til det fyldte glas, der står på det skrøbelige klapbord og håbe, at der ikke kommer noget turbulens, der får sodavanden til at sjaske ud over det hele.
Small-talkeren”Hvor skal du hen på ferie? Hvor længe skal I være der? Hvem rejser du med?”. Argh, hvorfor forstår folk ikke, at når du sidder med høretelefoner i ørerne, betyder det, at du IKKE gider snakke!
Den sygt lækre fyrAltså, man drømmer jo lidt om at sidde ved siden af sådan en, men tænk lige over, hvor anstrengende det bliver. Du kommer jo til at blive helt vildt akavet af frygt for at gøre noget pinligt.
ArmlænsstjælerenDet er altid besværligt at finde ud af, hvordan man skal deles om armlænet med en fremmed, men det er bare NOT COOL, hvis de bare klamrer sig fast til det allerede inden afgang, og du bare ikke har nogen som helst chance for at forhandle dig til noget armlænsplads.
Den sygeDu vil bare ikke have din ferie ødelagt af sygdom, fordi en eller anden influenzahærget person kom til at nyse på dig i flyet.
MusikelskerenDet er fint at høre musik på et fly. Det gør du sikkert også selv. Men du gider ikke sidde ved siden af dem, der har skruet så højt op for deres musik, at du er forstyrret af en heftig baslyd hele turen.
NegleklipperenAfklippede negle, der flyver til højre og venstre? Det bliver et ”nej tak” herfra.
Den barfodedeLad nu være med at smide sko og strømper i flyet. Det er IKKE en behagelig lugt for os andre.
En tastaturklikkerHvorfor findes tastaturklik overhovedet? Hvorfor er der nogen, der stadig synes det er fedt? En ting er sikkert: Du gider ikke høre på de små irriterende klik i flere timer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om