Identitet

10 ting der gør piger EKSTRA hotte

Af Stine Kærsgaard 3. september 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læs her, hvad der gør, at piger bare bliver ekstra smukke, skønne, dejlige – og HOTTE!

”Man er smuk, som man er” – det kan vi hurtigt blive enige om. Alligevel nogle ting, som bare gør, at man lige stiger en anelse på hotness-skalaen.

Læs også: 10 ting der gør fyrene ekstra lækre

Nysgerrig? Så tjek ud her, hvad der er hot:

Et positivt sind

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Bliver du ikke også bare vildt glad, når du er sammen med mennesker, som ser lyst på tingene? Hvis man ser lyst til tilværelsen og formår at se muligheder frem for udfordringer, bliver man bare ekstra hot!

Pjusket hår

Okay, det er en af de lidt mere overfladiske … men piger, der vågner om morgenen med pjusket hår og et stort smil – det er hot!

Venlighed

Hvis du er sød og rar mod andre mennesker og kan se udover dine egne behov!

Når du elsker, hvad der gør dig unik

Hvis du ikke er spor bange for at vise dine skæve tæer frem, dit mærkelige ar, dit hestegrin eller noget helt fjerde, som gør dig unik – og som andre måske har en mening om, så er du hot! For det er nemlig hot så stå ved, hvem man er – og ovenikøbet elske det!

Passion

Det er bare fedt, når piger er passionerede omkring en bestemt ting eller går virkelig meget op i noget. For ja, mennesker der brænder for noget eller har en mission – det er hot!

Personlig stil

De fleste kan jo godt lide at følge med i moden, og det er ret hot. Men endnu mere hot er det altså, hvis du er bevidst om din egen stil, ved hvad der klæder dig, hvad du kan lide og ikke kan lide.

Selvironi

Piger, der kan tage en joke, grine af sig selv og ikke er så selvhøjtidelige hele tiden, er uden tvivl også ret hotte.

Humor

Og hvis pigerne ovenikøbet også selv kan fortælle noget sjovt, stiger de jo helt vildt på hotness-skalaen! Vi kan nemlig ikke komme udenom at humor er hot.

Afslappethed

Er du afslappet og hviler i dig selv, og de ting du gør, så ser du bare megahot ud. Punktum.

Overskud

Brokkeri og suk er altså ikke superhot. Men hvis du derimod viser, at du har overskud (måske ikke hele tiden, men det meste af tiden) til dine venner og din familie, så bliver du hot.

Læs også: 5 ting drenge OGSÅ snakker om

De her fem ting ved piger, giver drenge sommerfugle i maven:

5tingdergiverdrengesommerfugleimaven

Er der noget, der kan smelte en drengs hjerte, er det et sødt og oprigtigt smil, som man ikke er i tvivl om er lidt flirtende. Hvis han I forvejen har et crush på dig, vil det nemlig kun give ham endnu flere sommerfugle i maven, når du smiler, fordi han bliver spændt og superglad over, at du giver ham opmærksomhed. Det kender du sikkert også selv, når han smiler til dig!
Shutterstock
Hvis du overforbruger hjerte-emojierne, mister de hurtigt den gnist, som de faktisk kan skabe i starten. Uanset om I flirter eller ej, kan du sætte gang i sommerfuglene ved at sende ham et hjerte eller en kysse-emoji, som hinter, at du er lidt lun på ham. Hvis han har et godt øje til dig, vil han helt sikkert blive helt kulret af det!
Shutterstock
Når du ser ham i skolen, til en fest eller et andet arrangement, skal du kigge ham i øjnene, når du får chancen. Det må ikke virke creepy, så husk at gør det lidt diskret, så han også går og tænker lidt over, om det er ham, du kigger på. Når du fanger ham i at kigge på dig, skal du gribe chancen ved at kigge ham dybt i øjnene og smile. Så smelter han!
Shutterstock
Uanset om dit crush er megaselvsikker og altid starter samtalerne, eller om han er supergenert og tilbageholdende, vil han synes, det er nice, når du tager initiativ til at snakke med ham. Det kan for eksempel være i frikvarteret, men det kan også bare være om aftenen, hvor du kan starte en samtale på Facebook eller Snapchat. De fleste drenge vil nemlig opfatte det som et signal om, at du ret godt kan lide ham – for hvorfor skulle du ellers skrive? Og så kommer sommerfuglene…
Shutterstock
Sidder I oppe til sent om aftenen og skriver sammen om alt og ingenting? Får I hinanden til at dø af grin, selv om I ikke engang er sammen? Hvis det kilder i maven på dig, kilder det garanteret også hos ham! Hvis der virkelig er kemi, og beskederne flyver frem og tilbage på Facebook, giver du ham SÅ mange sommerfugle i maven!
Shutterstock