Identitet

10 nice ting til din seng

Af Cecilie Rosfort-Nees 10. februar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Din seng er garanteret det sted på dit værelse, du allerbedst kan li’. Hvorfor ikke give den - og området omkring den - lidt kærlighed?

Her i galleriet får du god inspiration til en masse fine ting, du kan shoppe til dit værelse. 

Denne artikel indeholder affiliate-links (pssst… hvis du ikke ved, hvad det er, kan du læse om dem lige her).

 

10lækretingtildinseng

Din seng bliver et endnu dejligere sted at være, hvis du har en varmedunk som denne fra Asos.com til 128 kroner liggende i fodenden. Hej, hej, iskolde fusser! 

 

Foto: Pr/affiliate

Skift dine slidte soveshorts ud med et par lækre og superbløde af slagsen. Disse er fra Vila og koster 160 kroner hos Asos.com.

Foto: Pr/affiliate

Det danske mærke Ferm Living kan bare noget med lækre pudebetræk! Og dette er ingen undtagelse! Betrækket koster 229 kroner hos Heymay.dk.

Foto: Pr/affiliate

Et nyt sæt trendy sengetøj behøver ikke koste en formue … Sættet her i den lækreste mintnuance koster kun 249 kroner hos Ellos.dk.

Foto: Pr/affiliate

Dine morgener bliver nærmest hotelagtige, hvis det første, du mærker, når du svinger fødderne ud af sengen, er et blødt tæppe under fødderne … Det cute, lyserøde tæppe tager Ellos.dk 129 kroner for.

Foto: Pr/affiliate

Køb noget til din seng, som holder for eeeevigt, og som du aldrig bliver træt af – måske dette klassiske og lækre sengetøj fra Mette Ditmer hos Stormagasinet.dk til 399 kroner?

Foto: Pr/affiliate

Er vi de eneste, der tænker, at vores liv ville blive bedre, hvis vi fik en sengegavl som denne fra Blend hos Unoliving.dk til 939 kroner? 

Foto: Pr/affiliate

Lys skal der til, hvis du har planer om at læse dit Vi Unge-blad i sengen. En cool væglampe som denne fra Frandsen Ligting hos Lampeexperten.dk koster 419 kroner. 

Foto: Pr/affiliate

Hvis du har en fyldt sparegris, så giv din seng den ultimative makeover med et nyt, superlækkert sengetæppe som dette fra Normann Copenhagen til 700 kroner

Foto: Pr/affiliate

Reolen her hedder ”String” og er lidt af en klassiker! Hæng den over sengen, og fyld den med dine paperbacks, dine dimser, dine smykker … Ja, okay – lidt af det hele! Prisen er 956 kroner hos Room21.dk.

Foto: Pr/affiliate

MegetMere