Pige gør klamme ting, når hun er alene
Identitet

10 klamme ting, alle gør, når de er alene

Af Redaktionen 21. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du vil nok aldrig indrømme det, men vi er helt sikre på, at du gør nogle af de her klamme ting, når du er helt alene.

Er der noget bedre end at være helt alene hjemme? Så kan du nemlig selv bestemme, hvad du skal se, lave og spise. Ooog du kan dyrke dine små klamme vaner, uden at nogen ser dig.

Læs også: 15 ting piger gør, når de er alene

Vi gør nemlig alle sammen nogle pinlige og klamme ting, når vi er alene, som vi heldigvis aldrig behøver fortælle andre om.

Læs også: 8 ting du kan lave, når du er alene hjemme

Hvor mange af de her ting gør du mon, når du er helt alene?

Tjek dem i galleriet:

10klammeting,dugør,nårdueralene

Du lugter til dine egne prutterOg synes faktisk ikke, at de lugter helt skidt.
Du piller næseOg det er ikke bare diskret. Dit næsepilleri, når du er alene, vil gøre en guldgraver misundelig, og mon ikke du også lige nærstuderer dine bussemænd, når du har fået dem gravet ud?
Du bruger din finger til at grave ørevoks ud af øret… og så tørrer du det lige af i sofaen eller din T-shirt. Man er vel for doven til at hente noget papir.
Du drikker mælk direkte fra kartonen og stikker fingrene i Nutella-glassetDin mor har fortalt dig, at det er megaklamt, men det er da en smart måde at spare opvask på. Men lad nu være med at bruge den finger, du lige har haft inde i øret og oppe i næsen…
Du bruger dit hår som tandtrådDu sidder og ser serier og mærker pludselig en rest aftensmad mellem dine fortænder. Gider du sætte serien på pause for at gå hele vejen ud på badeværelset og finde tandtråd? Nej, vel? Så er det godt, at du har dine lange lokker lige ved hånden.
Du piller i dine sårskorperDu ved godt, at du skal give et sår fred til at hele, men det er bare så tilfredsstillende at pille sårskorperne af!
Du spiser ting i sengen (som absolut ikke bør spises i sengen)Krummerne kan jo bare børstes ned på gulvet bagefter.
Du tisser i badetTo fluer med et smæk!
Du har din mobil eller computer med på toilettetDu ved godt, at det ikke er det mest hygiejniske i hele verden, men der er bare så sindssygt hyggeligt at slå lejr ude på toilettet og sidde der i en evighed.
Du tygger dine neglebånd… og spiser dem som en glubsk kannibal.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste