julegaver
Identitet

10 julegaver til under 200 kroner

Af Benedikte Brix 7. december 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du endnu ikke fundet den perfekte julegave til din veninde eller din familie, og er du i tvivl om, om du har råd? Måske mangler du også selv nogle ting på ønskelisten? vi håber, du kan blive inspireret her - vi har nemlig fundet 10 julegaver til under 200 kroner.

Opdateret 2018

Der er lige svært hvert år. For hvad skal din søster have i julegave, og hvad med din kusine? Har du penge nok til at give alle? Er det okay, at slå mors og fars gaver sammen, og hvad skal du egentlig selv ønske dig af dine veninder?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: De bedste ønsker til julegaver i 2018

Vi har fundet 10 bud på julegaver, der koster under 200 kroner. Så kan du både finde inspiration til, hvad du skal give andre, og hvad du selv skal skrive på ønskelisten.

Julegaver til under 200 kroner:

Psst.. Galleriet indeholder affiliate-links. Ved du ikke hvad det er? Så læs mere her.

10julegavertilunder200kroner

Be prepared!! Dermalogica Clear Start Emergency Spot Fix er et produkt, som kommes direkte på urenheder. Den dræber øjeblikkeligt de bakterier, som er med til at forårsage urenheder i porerne. Den indeholder svovl, som er med til at fjerne urenhederne, og desuden beroliger den også huden ved hjælp af grøn te og lakrids. 129 kroner på Nicehair.dk
Denne faux-fur nøglering skal nok sørge for, at du altid har dine nøgler lige ved hånden. Den er nemlig lækker og blød - og ualmindelig trendy. Køb den på Zalando.dk til 149,95 kroner!
Du behøver aldrig mere løbe tør for strøm (gisp!) med denne powerbank ved hånden. Den er både smart OG pæn! Powerbank på Coolstuff.dk til 159 kroner.
Ønsk dig verdens bedste veninde i julegave! Et gaveabonnement kan man få helt ned til 150 kroner (4 numre). Se mere HER!
Skru op for jule-stemningen på dit værelse med denne stjerne-lampe! Køb den på Asos.com for 64 kroner!
Kalender i den flotteste lyserøde farve. 2019 bliver et vanvittigt smukt år med denne kalender fra Asos.com til 150 kroner!
Med denne fine mave-taske er du sikker på at være med på den seneste trend. Denne er fra Monki.dk og koster 150 kroner.
Vi elsker brunch og vi elsker gå rundt i bløde varme futter, så de her må være det perfekte for os. De er et must have! Fås på Asos.com til 106 kroner.
Overvej lige hvor sejt dit feriebillede på Instagram bliver, når du flyder rundt i denne donut på det klareste vand. Købes på Coolshop.dk for 119 kroner!
Denne kop er ikke til at stå for! Den er så smuk. Fundet på H&M til 69,95 kroner.

MestLæste