Hvis du var vild med de to første afsnit af Vi Unges YouTube-serie "Første gang", så kan du godt glæde dig til august! Her får det første af otte nye afsnit nemlig premiere, og det bliver med et helt nyt cast af skuespillere. Serien handler stadig om Sofie, der går på efterskole, og den fortsætter, hvor vi sluttede - der er startet en ny dreng på efterskolen! - men du får altså nogle nye ansigter at se i rollerne.

Læs mere om de nye afsnit HER!

Sofie bliver i de otte nye afsnit spillet af Josephine Chavarria Højbjerg, som du helt sikkert kender fra TV 2-julekalenderen "Tinkas Juleeventyr", og måske har du også set Iris Mealor Olsen før, for hun har nemlig været med i "Broen IIII". Her spillede hun lillesøster til Fanny Bornedals rolle, og faktisk er det Fannys rolle, hun har overtaget i "Første gang" - hun skal nemlig spille Alma. Du kan se billeder af alle de nye skuespillere nederst i artiklen!

Hvis du undrer dig over, hvorfor der er et nyt cast til de otte nye afsnit, så er det, fordi de to første afsnit var såkaldte pilotepisoder, som vi lavede sidste år. Det er helt normalt, at man har nye skuespillere med, når man laver en hel sæson, og da det var helt umuligt at samle det tidligere cast på et tidspunkt, hvor alle havde mulighed for at optage serien, valgte vi nye skuespillere til alle rollerne. Vi håber, I vil tage godt imod dem!

Se de to pilotafsnit HER!

Se castet til de otte nye afsnit af "Første gang" i galleriet herunder:

Første gang - her er skuespillerne til 1. sæson