Facebook er virkelig blevet en del af vores liv, og faktisk er det ret skræmmende at tænke på, hvor anderledes vores liv ville være, hvis vi ikke havde det sociale medie til at holde os opdaterede på venners fødselsdage, nyheder, hvem der er blevet kærester og har slået op og alverdens begivenheder, som vi skal med til. Overvej lige, hvor meget du ville gå glip af og glemme?!

Vi har lavet en liste over ting, som du kun gør, fordi det giver mening på Facebook – ting som nok ville være ret besværlige, underlige eller måske endda akavede, hvis det var noget, du skulle gøre IRL:

Læs også: Sådan får du dit idol til at følge dig på Twitter

Hvis ikke Facebook fandtes, ville du nok ikke ikke:

… Se (mange!) billeder af folk, som du nærmest ikke kender

Har du også taget dig selv i at sidde og klikke dig igennem albummer med feriebilleder af personer, som du nærmest ikke rigtigt kender mere? Selv om du tænker, at du har bedre ting at tage dig til, så bliver man jo alligevel liiidt nysgerrig, når Facebook lokker med nye albummer.

… Råbe op, at du har fået en ny kæreste

Facebook gør det ret nemt for dig at annoncere, hvis du har fået en ny kæreste. IRL ville det ikke helt være det samme. Måske ville det svare til at gå ned i gågaden med sin kæreste, tage hinanden i hånden og råbe ud til hele byen: ”VI ER I ET FORHOLD!”

… Spørge folk, om de vil være venner

Hvis ikke Facebook eksisterede, ville du nok ikke spørge folk, om de ville være  venner med dig. Forestil dig lige, hvor akavet det ville være!

… Frygte for pinlige afsløringer om dig selv

Var Facebook ikke en del af dit liv, så ville du ikke behøve at bekymre dig så meget, om dine forældre eller din mormor afslørede upassende ting om dig i kommentarerne til dine billeder. #stopnu

… Huske ALLE fødselsdage

Der er ligesom ikke rigtig nogen undskyldning for at glemme fødselsdage – Facebook minder dig om, hvornår dine venner og bekendte fylder år. Og helt ærligt, hvis Facebook ikke fandtes, ville du kun kunne en brøkdel.

Læs også: Ordet, der giver dig flere likes på Facebook

… besøge 15 af dine yndlings-sites dagligt

Noget af det bedste, ved Facebook, er, at du kan følge alle dine yndlingssites, så det indhold, du helst vil se, dukker op i dit nyhedsfeed. Hvis ikke Facebook automatisk sorterede det bedste frem til dig, så ville du nok ikke klikke dig ind på ALLE dine favoritsites hver dag og være helt lige så opdateret på stjerner, musik, mode og alverdens andre ting.

… Kende folks baggrundshistorier FØR du møder dem

Hvis Facebook ikke fandtes, så ville du ikke have stalket folk og vide en masse ting om dem, før du mødte dem.

… Føle angst, når der blev taget billeder

Hvis ikke Facebook var en del af dit liv, så ville du nok ikke panikke helt så meget, når dine venner ligger inde med superdårlige billeder af dig på deres telefoner, som jo måske ender på Facebook.

Læs her, hvad din Facebookadfærd siger om dig og din kæreste:

Det siger din Facebookadfærd om dig og din kæreste