Det er så underligt at tænke på, at der engang ikke var noget, der hed Snapchat, for nu er vi jo nærmest konstant på app’en, og vi sender snaps af sted dagen lang. Og der er jo bare de der snaps, som alle sender, og som du helt sikkert også har fået af flere af dine veninder – op til flere gange! Tjek vores liste herunder. Vi vil vædde med, du har sendt dem (eller nogen, der ligner meget) på et eller andet tidspunkt.

1. Hunde-filteret. Der er vist ikke nogen, der kan sige ”nej” til at have sendt en snap med det søde hunde-filter, hvor man frustreret forsøger at få styr på dens tunge.

2. Kyssemunden til din flirt. Du har fundet den helt rigtige vinkel, spidset læberne og sendt den af sted til din søde flirt. Og så svarer han FORHÅBENTLIGT med et hjerte!

Læs også: Få dit eget fødselsdagsfilter på Snapchat

3. En hyggesnap med alle veninderne en fredag aften. Alle på din venneliste må jo gerne se, hvor nice du har det med dine piger.  

4. Træningsvideoen. Se mig, jeg løber! … I hvert fald så længe, jeg lige optager den her snap-video.

5. Faceswap. Okay, du kan jo få det sygeste grineflip af at bytte ansigt med din lillesøsters dukke eller dit celeb-crush.

6. Snap-selfie. Alle ved jo, at Snapchat har det bedste selfie-kamera, så dem bliver der også sendt en del af!

Læs også: Sådan fjerner du teksten på gemte Snapchat-billeder

7. Godnat-snap. Dine veninder og din flirt skal da lige have et hygge-billede af dig, før du smutter til drømmeland.    

8. Fjolle-snap. Grimme ansigter, række tunge, you name it – dine veninder er blevet bombarderet med fjolle-snaps.

9. Den fejlsendte snap. Åh nej, den skulle ikke have været til dig! Fail, fail, fail.

10. Sort snap. Du skal svare på din venindes snap, men du orker ikke lige at vise dit ansigt, så derfor bliver det en sort snap med lidt tekst over. 

I galleriet kan du læse, hvad dit crush' snaps betyder!

Det betyder dit crush’ Snapchats