Sæson 4 af den populære tv-serie Riverdale sluttede som alt andet brat, da covid-19 ramte… Og vi fik aldrig set Archie, Veronica, Jughead og Betty afslutte high school.

Men når Riverdale vender tilbage på skærmen, vil tingene være helt anderledes, forudser Riverdale-stjernen Cole Sprouse om seriens femte sæson.

Der var nok ingen, der havde gættet, at 2020 ville blive hærget af en verdensomspændende pandemi – men Cole Sprouse virkede ret sikker i sin sag, da han udtalte sig om, hvordan covid-19 vil få indflydelse på seriens kommende sæson:

”Vores serie er lige præcis sådan et format, der vil komme under en undersøgende linse med hensyn til, hvordan tingene teknisk vil ændre sig,” sagde han i et interview med AP Entertainment og forklarede hans teori om, at ”romantiske scener vil ændre sig ret meget.”

Det er uklart, hvad Cole præcis mener med dette, men mest sandsynligt er det, at skuespillerne skal holde afstand til hinanden. Med andre ord: Ikke flere ikoniske Bughead-kysse-øjeblikke i den nærmeste fremtid?

Læs også: Alt, vi ved om sæson 5 af Riverdale.

Cole fortsatte og sagde, at flere ting vil ændre sig på settet som blandt andet craft-services, som er den afdeling på settet, der leverer drikkevarer og snacks til rollebesætningen og holdet bag kameraet. ”Interaktioner med rollebesætningen vil ændre sig lidt. Hvilken typer scener du har lov til at lave. Ventilationen bliver nødt til at ændre sig på et teknisk niveau. Antallet af baggrunde, som de får lov til optage vil også ændre sig lidt.”

Igen er vi ikke sikre på, hvordan disse ændringer vil påvirke seriens sæson 5, men det lyder til, at nogle af ændringerne vil være store. De kan muligvis ikke få lov til at bruge de samme locations af sikkerhedsmæssige årsager, og antallet af skuespillere i en scene kan falde markant.

Trods ændringerne glæder vi os helt vildt meget til at se Bughead og de andre vende tilbage på skærmen – og forhåbentlig i nærmeste fremtid!

I mellemtiden kan du opfriske din Riverdale-viden med 35 af de bedste citater fra serien:

35 af de bedste Riverdale-citater