Der er ingen tvivl om, at danske prins Nikolai efterhånden er en verdenskendt mand trods sin unge alder.

For udover at have en royal titel som prins har han også markeret sig gevaldigt på den internationale modescene, da han siden 2018 har været model for store mærker som blandt andet Burberry og Dior.

Netop prins Nikolais indtræden på den internationale modescene og hans succes som model er særligt noget, som flere udenlandske medier har fået øjnene op for, idet han blandt andet har været at finde i både den britiske og den ukrainske udgave af modemagasinet Vogue.

Læs også: Se de smukke billeder: Harry Styles på forsiden af kendt modemagasin

Nu har prins Nikolai igen fået tilbudt et stort modeljob, og denne gang kan vi se ham pryde forsiden af den tjekkoslovakiske udgave af Vogue.

Det afslører prins Nikolais modelbureau, ’Scoop Models’, i en nyhed på Instagram, hvor de ligeledes har delt et billede af Vogue-forsiden, der har teksten ”Follow Your Heart”. 

På billedet ses prins Nikolai iført et cool outfit, der består af et par læderbukser, en frakke og et tørklæde, og så holder han en saddel. Billedet er blevet taget af den anerkendte fotograf Marco van Rijt, der tidligere har fotograferet den danske prins.

Vi er vilde med at følge prins Nikolais karriere, og vi ser frem til at se, hvilket magasin den danske prins mon vil pryde næste gang.