Du kender sikkert følelsen af at browse dig gennem Netflix for at finde en film eller serie at se. Men det virker næsten umuligt at finde noget. Samtidig kan dig og din bror heller ikke blive helt enige om, hvad I skal vælge. Det er der heldigvis kommet en løsning på nu.

Den 28. april 2021 udkom den helt nye funktion ’Afspil noget’ på Netflix. Her skal du blot læne dig tilbage og lade streamingtjenesten gøre arbejdet for dig.

Alt du skal gøre er at trykke på knappen ’Afspil noget’, og så vil Netflix udvælge en film eller serie til dig, baseret ud fra det, som du før har set derinde. Nemmere bliver det vist ikke.

LÆS OGSÅ: Populær bog hitter som ny Netflix-serie

Opdag skjulte skatte

På den måde kan du også opdage nogle skjulte skatte på streamingtjenesten. Mange film og serier kan godt gemme sig i feedet, og derfor havde du måske ikke fundet frem til dem på egen hånd. Hvem ved, det kan endda være, at Netflix finder frem til din næste yndlingsfilm?  

Nu spekulerer du måske på, hvad du så gør, hvis den film, som Netflix vælger, bare ikke falder i din smag? Så trykker du blot på ’Afspil næste film’, og vupti så finder den en ny til dig. 

Vi kan ikke vente med at prøve den nye funktion og slippe for at lede hele aftenen!

Psssst... I galleriet kan du blive klogere på 5 film, som vi aldrig skulle have set...

5 film vi aldrig skulle have set

LÆS OGSÅ: Test: Hvilken Netflix-film skal du se i weekenden?