- Må jeg bo her sammen med jer? spørger Miranda fra Hey Violet, da vi beder hende om at sige noget til sine danske fans.

Faktisk har hun sagt til de andre i bandet, at de nok bliver nødt til at finde en erstatning, for hun har tænkt sig at blive i Danmark. Hun er nemlig helt vild med København, hvor hun har opdaget søde, små caféer og en helt særlig boghandel.

Læs også: Sådan klarede Hey Violet at varme op for 5SOS

De fire andre medlemmer er altså også helt vilde med Danmark, som de efterhånden har besøgt nogle gange. Rena har været i Tivoli, og så er de alle bare ret glade for deres danske fans.

- Vores danske fans er fantastiske! De er så søde og virkelig høflige og respektfulde, siger Casey, som husker, at der engang var en irsk fan, der greb fat om benet på ham og ikke ville give slip – sådan er de danske fans heldigvis ikke!

Tag testen: Hvem fra 5 Seconds of Summer passer du bedst med?

Hvis du er en af de mange seje, danske fans, så glæder du dig nok ret meget til den 16. juni, hvor det nye album fra Hey Violet udkommer. Albummet har fået titlen ”From The Outside”, og Rena beskriver lyden som en blanding af alternativ pop, urban og lidt 80’er-lyd. De har brugt en del tid på at finde den helt rigtige lyd, og de håber, at deres fans vil vokse med det her album, og at de vil blive nostalgiske, når de hører det.

- Jeg bliver selv ret sentimental, når jeg hører albummet, siger Iain.

Herunder kan du se den sjove ”Who’s Most Likely To Challenge”, vi lavede med Hey Violet.   

I galleriet kan du se, hvem du burde følge på YouTube!

Dem skal du følge på YouTube