Selena Gomez
Kendte

Selena Gomez taler ud om svær tid

Af Sophie Niemann 10. februar 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu fortæller Selena Gomez om sin tid i rehab og om hvorfor hun måtte droppe sin turné og holde pause med sociale medier.

Selena Gomez har i forbindelse med sin nye serie ”13 Reasons Why”, fortalt om sine egne personlige problemer, som endte med, at hun i efteråret lod sig indlægge i ”rehab” for at få hjælp for angst og depression.

- Jeg gik gennem en rigtig hård tid, da produktionen begyndte. Jeg tog væk i 90 dage, og jeg mødte faktisk en masse børn på det her sted, som fortalte om en masse problemer, som karaktererne i serien også oplever.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Selena Gomez taler ud om rehab

Serien handler blandt andet om mobning og om det pres, teenagere er under på de sociale medier, hvor folk dømmer hinandens billeder. Og Selena Gomez har stærke holdninger, når det kommer til sociale medier.

- Jeg kan ikke holde de sociale medier ud. Jeg kan ikke holde ud, hvad de unge kigger på. Jeg kan ikke holde ud, hvad folk tror er virkeligt, siger Selena Gomez.

Læs også: Selena Gomez viser viser klip fra sin nye serie

Gomez fortæller, at hun selv har oplevet at leve under pres, og hun synes derfor det er vigtigt, at få unge til at forstå den barske virkelighed og lære en masse af det. Hun prøver også selv at bruge sine hårde erfaringer på en positiv måde:

- Selv om jeg kan lide det eller ej, har folk set mange af mine fejl. Og jeg er nødt til at bruge det som en god ting.

Det lyder virkelig som en hård tid for Selena!

I galleriet herunder kan du se billeder af Selena Gomez:

SelenaGomez