Ja, du læste (desværre) rigtigt. Rygterne går nemlig på, at Zendaya og Jacob Elordi ikke længere er sammen.

De to skuespillere, som du muligvis kender fra serien ”Euphoria”, har det sidste års tid levet under en helt masse dating-rygter, eftersom de flere gange er blevet spottet sammen.

Rygterne om deres forhold startede helt tilbage i august 2019, hvor en turist postede et billede fra en ferie i Grækenland, hvor man kunne se de to skuespillere i baggrunden.

Siden da er Zendaya og Elordi blevet set sammen flere gange. Både under coronaperioden, hvor produktionen af sæson 2 af "Euphoria" var gået i stå, og i matchende outfits. 

Men efter et par måneder, hvor man ikke har set særlig meget til Zendaya og Elordi, er der igen rygter på stjernefronten. Det nyeste rygte er, at de ikke længere er sammen. 

Læs også: Riverdale-stjerne har fundet kærligheden

Den 1. september 2020, som også var Zendayas 24-års fødselsdag, blev Elordi nemlig spottet sammen med modellen Kaia Gerber, hvor de sad og spiste aftensmad sammen på restauranten Nobu i Malibu.

Vi er derfor lidt bange for, at rygtet om et break-up muligvis er sandt – for er det ikke lidt mystisk, at Elordi ikke fejrede Zendaya i stedet?