Charmetrolden Noah Centineo er bedst kendt for sin rolle som Lara Jeans kæreste Peter i filmene ”To All the Boys I’ve Loved Before” – og han er en fryd for øjet både med og uden trøje på…

Er du ved at løbe tør for ideer til, hvad du skal få tiden til at gå med, mens coronavirussen er over os, så kan du jo altid (gen)se filmene ”To All the Boys I’ve Loved Before”, eller… Du kan skrive til Noah, der netop har givet os sit telefonnummer – og han vil have, at du skriver til ham!

Noah afslørede sit telefonnummer på sin Instagram onsdag den 18. marts 2020, hvor han forklarede, at han havde prøvet at komme på en måde, hvorpå han kunne kommunikere med sine fans på et meget mere personligt plan – så han fik sig en telefon med det formål at chatte med os!

”Du kan fortælle mig, hvad du går op i,” foreslog han. ”Du kan fortælle mig, hvis du vil tale om karantæne, Covid-19. Du kan fortælle mig, hvis du vil  høre om mit skuespil. Du kan fortælle mig, hvis du vil tale om mit personlige liv, bøger jeg læser, ting jeg tænker på, ting, der gør mig bange, ting, der gør dig bange, ting jeg er taknemmelig for, ting du er taknemmelig for. Hvad end det er, kan vi tale om det,” skrev han. 

Noah foreslog endda, at fans kunne hjælpe ham med at tage nogle kæmpe beslutninger, såsom hvilke film han skal være med i.

”Jeg kan endda spørge jer, hvilke slags film I ønsker at se mig i, og hvilke projekter I vil have, jeg er laver, og vi kan chatte om ting, hvor du rent faktisk kan blive involveret i den kreative proces.”

Læs også: 25 ting, du kan lave i din "coronakarantæne" - part 1.

Man kan selvfølgelig godt blive en smule skeptisk – for man tænker da klart, at telefonnummeret må være fake, for det har han da ikke tid til! Men heldigvis viste Noah os, at han mente det dybt alvorligt.

Han har blandt andet taget screenshots af sine beskeder med fans. I den ene samtale prøver han at hjælpe en fan med at holde sig beskæftiget og foreslår, at vedkommende ringer til nogle familiemedlemmer, mens han i en anden samtale prøver at fastslå, at det ikke er et fupnummer, ved at sende en selfie og foreslå en film.

Foto: Instagram

Dette kan være en once-in-a-lifetime-mulighed, så vi foreslår dig, at du reagerer med det samme! Alt, du behøver at gøre, er at sende en besked til +1(561)-220-0860. Held og lykke!

Hvis du ikke kan få nok af hverken Noah eller filmene "To all The Boys I've loved before", så tjek galleriet herunder ud, hvor vi har samlet 20 ting, du sikkert ikke vidste om filmene.

20 ting du ikke vidste om To all the boys I've loved before