Kæresterrygterne om popparret Camila Cabello og Shawn Mendes havde floreret i månedsvis, inden parret stod frem med den officielle kærestetitel til MTV Video Music Awards, der blev afholdt den 26. august 2019.

Parret hittede med sangen ”Señorita” til MTV’s årlige awardshow VMA, hvor de vandt en pris for bedste samarbejde - selv samme aften, som de stod frem med deres kærlighed.

At date Shawn Mendes lyder som en drøm, men Camila siger noget andet...

Foto: Mega

Det siges, at man bliver høj på kærlighed – men i et interview ved The Global Awards den 5. marts 2020, sagde Camila, at hun af og til bliver ladt tilbage af en følelse af udmattelse af forholdet til Shawn.

“Jeg vil have mere, vi vil have mere, men ærligt så er vi i vores 20’ere,” sagde hun, da hun blev spurgt til, om hende og Shawn ville lave mere musik sammen.

Læs også: Selena Gomez om kys med anden kendis: "Det var en af de værste dage i mit liv".

Derefter blev hun spurgt, om de havde for travlt til at indspille musik sammen. Camila svarede dertil: ”Nej, ikke engang det. Bare det at være forelsket er udmattende, det tager luften ud af dig.”

Hun tilføjede, ”Vi kan ikke engang komme i studiet, vi kan ikke, så. Vi prøver at tage det roligt!”

Intervieweren tilføjede drillende, “For travlt med andre ting?”

”Nej, nej. Jeg mente følelsesmæssigt! Shit altså,” grinte hun.

Vi kan kun forestille os, hvor drænendende det må være at være involveret i forhold, der konstant er i fansenes og mediernes søgelys – et forhold i konstant rampelys, som om det ikke er nok at skulle håndtere parrets millioner af fans.

Ikke alene vil en trillion andre piger date Shawn, men parret har også travlt med hver sin kalender – vi håber blot, at kærligheden overvinder alt, og at Camila og Shawn fortsat vil holde fast i hinanden!

Hvis du er en af de mange piger, der er helt vild efter krøltoppen Shawn Mendes, så se med i galleriet herunder, hvor vi har samlet 15 ting, du skal vide om Shawn:

15 ting du skal vide om Shawn Mendes