Kendte

Selena Gomez om kys med anden kendis: ”Det var en af de værste dage i mit liv”

Af Simone Erica Rosenlund 9. marts 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi ved alle, hvor akavet det første kys med en person kan være, og de kendtes kys er ingen undtagelse. Sangeren Selenas Gomez’ kys med denne anden kendis var åbenbart en af de værste dage i hendes liv.

Da Selena Gomez her i marts 2020 gæstede The Kelly Clarkson Show udtalt hun, om sit første kys, at det var en af de værste dage i hendes liv - og så var det ovenikøbet med en kendis!

Om det var selve situationen eller personen, der gjorde, at Selenas første kys med denne kendis var en af de værste dage i hendes liv, det kan vi kun gætte os til.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hendes første kys var nemlig til ære for kameraet og skete i forbindelse med en scene til Disney-serien "Zack og Codys søde hotelliv". Og den heldige fyr var ingen andre end Dylan Sprouse fra "After We Collided"!

Læs også: Cole Sprouse skal være med i en ny sjov film!

Selenas kommentar blev hurtigt delt i et Instagram-post fra Teenvogue, hvorefter Dylans bror, den søde Cole Sprouse, var hurtig til at drille sin bror ved at kommentere:

”Jeg kan roligt sige, at dét er der aldrig nogen kvinde, der har sagt om mig”.

Så selv om Selenas første kys var med en lille filmstjerne og hjerteknuser, så lyder det som om, at det ikke var den bedste oplevelse for hende.

Da Selena gæstede The Kelly Clarkson Show fortalte hun ikke bare om det akavede første kys, hun indrømmede også, at hun dengang var helt skudt i Dylans bror Cole, og at hun håbede på, at de to skulle være sammen en dag.

Foto: Mega

Men da hun endelig fik chancen for at medvirke i brødrenes tv-show, "Zack og Codys søde hotelliv", skulle hun spille overfor Dylan og ikke Cole, som hun havde håbet på. Det var en af grundene til, at det var en forfærdelig oplevelse for Selena.

Det forstår vi egentlig godt. Hvis det var os der skulle kysse den ’forkerte’ tvilling, og ikke ham vi kunne lide, så ville vi nok også blive lidt skuffede, uanset hvor god en kysser fyren så end var.

Du kan se klippet, hvor Selena fortæller om den værste dag i sit liv, lige her: