Den 23-årige amerikaner Noah Centineo fra ”To All the Boys I’ve Loved Before” er p.t. vores største crush, og derfor vil vi vide ALT om hans kærlighedsliv. Og det lader ikke til, at det ligefrem blomstrer...

Det er altid trist, når et Hollywood-par går fra hinanden, for det efterlader millioner af fans heartbroken, og nu er det altså skuespilleren Noah Centineo og modellen Alexis Ren, der efter sigende har slået op.

Parret har datet i omkring et år, og de har endnu ikke bekræftet, at de er gået fra hinanden, men fans har opdaget, at kendisparret ikke følger hinanden på de sociale medier mere – og vi ved jo alle sammen, at det er det største fingerpeg henimod, at forholdet et gået ned ad bakke.

Læs også: OMG! Noah Centineo har givet sit telefonnummer ud - og han vil have, at du skriver til ham!

Noah og Alexis begyndte at date i begyndelsen af 2019, men de ventede dog med at gøre deres entré som kærester på den røde løber til oktober måned.

Foto: Mega

Efter, de offentliggjorde deres forhold, begyndte deres kærlighed at blomstre. Parret blev meget åbne omkring deres forhold og postede billeder af hinanden på Instagram, men nu følger de altså ikke engang hinanden længere.

Så piger, vi går ud fra at dette betyder, at Noah er single igen! Mens hverken Noah eller Alexis har bekræftet nyheden, så kan vi ret meget garantere, at noget er gået galt.

Foto: Instagram

Hvis du er mere nysgerrig på Noahs kærlighedsliv, så se med i galleriet, hvor du bliver klogere på, hvem han har datet – og om han nogensinde ville date en fan?

Alt du skal vide om Noah Centineos kærlighedsliv