1. Hendes fulde navn er Madison Nicole Ziegler, men hun bliver bare kaldt ”Maddie”.

2. Hun er født 30. september 2002 i Pittsburgh, Pennsylvania i USA.

3. Maddie Ziegler startede sin karriere ved at deltage i reality-showet ”Dance moms”, hvor man fulgte hendes drøm om at blive professionel danser.

4. Hun er ret kendt fra sin danseoptræden i sangerinden Sias musikvideoer til ”Chandelier”, "Elastic Heart", "Big Girls Cry" og "The Greatest".

Læs også: Maddie Ziegler er med i "Pretty Little Liars"

5. Maddie Ziegler er faktisk også skuespillerinde. Hendes første professionelle optræden var i rollen som "Young Deb" i et afsnit af serien "Drop Dead Diva". I 2014 var hun med i et afsnit af "HitStreak Summer", og i 2015 var hun med i Disney Channel-serien ”Austin & Ally”, også var hun med i ”Pretty Little Liars”. I januar 2016 var hun med i et afsnit af ”Nicky, Ricky, Dicky og Dawn” på Nickelodeon. I 2017 er hun aktuel i filmen ”The Book of Henry”.

6. På sin YouTube-kanal laver hun blandt andet makeup-videoer og challenges. 

7. Maddie har fem søskende; Ryan, Michele, Mathew, Tyler og Mackenzie. Lillesøsteren Mackenzie er også god til at danse, og så synger hun faktisk også.

8. Maddie har også sit eget tøjmærke, som hedder… ja, ”Maddie”.

Læs også: Kendt fotograf deler bumsebillede

9. Hun er, ifølge sig selv, dårlig til at skrive sms’er. Hendes veninder brokker sig over, at hun hverken bruger emojis eller udtrykker følelser, så beskederne kommer til at virke lidt sure. 

 

Disney Channel: Dem savner vi:

Disney Channel - Dem savner vi