Alle, der er vokset op med at se de populære ’Harry Potter’-film har helt sikkert haft en stor drøm om at eje en usynlighedskappe, så man kan gå på eventyr ligesom Harry, Rom og Hermione.

Nu viser en viral TikTok-trend, hvordan du kan få denne drøm til at gå i opfyldelse.

Skaberne bag de fortryllende film har nemlig lavet en officiel usynlighedskappe, som kan blive din for 299 kr.

Med den sjove kappe kan man ved hjælp af en gratis videoapp genskabe nogle af sine yndlingsscener fra filmene. Du kan for eksempel prøve at lave din egen version af scenen, hvor Harry får kappen i julegave, eller måske bruge den til at udforske Hogwarts.

LÆS OGSÅ: Rupert Grint: ”Det fortryder jeg mest ved Harry Potter”

Hvis du hellere vil udforske din egen fantasi ved at opfinde nye og sjove situationer, kan du med usynlighedskappen, der har præcis de samme detaljer som den, Harry har på i ’De Vises Sten’, også gøre det i appen.

Det har en masse TikTok-brugere nu fundet ud af, og det har givet anledning til en helt ny trend, hvor man afprøver sin kreativitet.

LÆS OGSÅ: Test: Hvem fra Harry Potter er du?

En skeptisk ’Harry Potter’-fan lavede blandt andet en TikTok-video, hvor hun testede den famøse kappe, for at se om den nu også virkede. Til hendes store overraskelse, og glæde, gjorde kappen præcis det, den lovede, og hun anbefaler den til alle fans, der har brug for lidt ekstra magi i deres liv.

En anden bruger har i sin video klædt sig ud som Hermione Granger, mens hun står foran pulterrummet under trappen på Ligustervænget nr. 4. Mon hendes plan er at skræmme Harry med sin nye kappe?

Se nogle af de virale TikTok-videoer med usynlighedskappen her:

 

 

 

 

Er du også helt vild med hele ’Harry Potter’-universet? Så læs med i galleriet herunder, hvor vi har samlet 15 overraskende facts om filmene.

15 overraskende facts om ”Harry Potter”