Har du set samtlige Disney-film? Så er der en stor chance for, at du har set de samme scener igen og igen på tværs af filmene.

Flere dedikerede Disney-fans har nemlig spottet, at ’Junglebogen’ og ’Peter Plys’ ligner hinanden meget. Faktisk gør animationsfilmene brug af de helt samme scener bare med forskellige baggrunde og karaktere.

Du kan se lighederne mellem de to film i videoen her:

Læs også: 3 ting, der er FORBUDT i Disney-film 

Disneys genbrugte scener

Det er ikke første gang, at Disney har genbrugt scener fra forskellige animationsfilm. Genbrug af scener kan spores helt tilbage til 1941, hvor filmen ’Dumbo’ kom ud.

Disney-animatoren, Floyd Norman, forklarer til mediet 'Upworthy', hvad årsagen er til, at Disney dengang genbrugte scener fra deres film.

- Det blev sandsynligvis gjort for at spare tid og penge. Dengang kunne folk ikke på samme måde som i dag sætte filmene over for hinanden, så de lagde ofte ikke mærke til det, fortæller Floyd Norman.

Læs også: De 10 bedste film og serier på Disney+

Ligheder er også til at finde i andre klassikere. For eksempel bruger ’Aristocats’ scener fra ’101 Dalmatiner’, ’Snehvide’ genbruger scener fra ’Robin Hood’ og sådan fortsætter det i mange andre Disney-film.

På trods af, at Disney ofte har brugt mange af de samme scener, så er filmene stadig populære hele verden over - og vi ser dem også gerne igen!