Er du også en af dem, som er helt vild med gyserfilm? Så har du nok også tænkt over, at der nogle gange sker nogle ret platte ting i de uhyggelige film, som jo aldrig ville ske i virkeligheden. Vi har listet nogle af situationerne op herunder:

1.

Gyser: Der lyder en virkelig mærkelig lyd ude fra haven. Først tænker du ikke nærmere over det, men da lyden kommer igen, går du selvfølgelig lige ud og tjekker, hvor verdens mest uhyggelig lyd mon kom fra.

IRL: HVAD VAR DET?!?! OMG! MOAR! Du går jo IKKE ud og ser, hvad det var, for du er i gang med at gemme dig under dynen i stedet.

Læs også: 10 faser, du går gennem, når du ser gyserfilm

2.

Gyser: Der er en morder på fri fod, og selv om dig og dine venner nok ret sandsynligt er stærkere som gruppe, så bliver I lige nødt til at splitte jer op for at få tjekket, at der er fri bane i hele huset.

IRL: Seriøst, hvem har lyst til at være alene og forlade sine venner, når der er en kæmpe risiko for, at morderen hopper på dig, når du ikke har nogen til at hjælpe dig? DUMT!

3.

Gyser: Dine venner forsvinder sporløst lidt efter lidt, og ja, det virker da lidt underligt, men alligevel fortsætter din hverdag jo, som den altid har gjort, for du skal jo i skole – og dine forældre lader dig jo også stadig være alene hjemme.

IRL: Det ville altså være en virkelig stor nyhed, hvis teenagere pludselig forsvandt eller blev myrdet af en creepy morder, så din by ville nok være på den anden ende, og dine forældre ville låse dig inde på værelset.

4.

Gyser: Du skal på hyttetur med dine venner og veninder, så hvor tager I hen? I lejer da det mest uhyggelige træhus langt ude i skoven af en mystisk, ukendt mand, og mens I er der, bliver det seriøst uvejr, så I ikke kan forlade hytten på nogen måde.

IRL: I låner mosters hyggelige luksus-sommerhus, og I har jeres forældre på speed dial, hvis der nu skulle ske noget – som at spaghettien brænder på, eller at der kun er koldt vand i bruseren. Udenfor skinner solen fra en skyfri himmel.

Læs også: Derfor elsker du at se gyserfilm

5.

Gyser: En morder er efter jer, men problemet er, at I ikke kan få hjælp på nogen måde, for I befinder jer et sted, hvor der er absolut intet signal på mobilerne. Bare ærgerligt.

IRL: Som om man ville udsætte sig selv for at tage et sted hen, hvor man ikke kan sende snaps til sit crush eller en SMS til sin mor for at fortælle, man er okay.

6.

Gyser: Du sidder og stirrer ud i luften med et tomt blik, og den skumle musik i baggrunden bliver højere og vildere, så man kan være helt sikker på, at der snart sker noget seriøst uhyggeligt. Du gisper.

IRL: Du sidder og stirrer ud i luften med et tomt blik, mens lyden af naboens græsslåmaskine bliver højere og højere, da den kommer tættere på. Du gaber.

 

Herunder kan du læse facts om Halloween, der jo er perfekt anledning til at se gyserfilm!

Alt du skal vide om Halloween