Da Selena Gomez oprindelig fik rettighederne til at lave bogen ”13 Reasons Why” om til en serie, troede mange, at hun selv skulle spille hovedrollen som Hannah Baker. Men nu har Selena Gomez forklaret, at hun ikke havde lyst til at stå foran kameraet i serien.

Læs også: "13 Reasons Why" skulle have endt helt anderledes

- Det er skræmmende for mig at filmatisere en bog, fordi jeg ved, hvor stor og dedikeret en fanskare den har. Det er det, der var grunden til, at jeg ikke havde lyst til at være med i den, fortæller Selena Gomez til magasinet The Hollywood Reporter.

Superstjernen har tidligere været ude og sige, at hun ikke kunne have drømt om at finde en bedre Hannah end Katherine Langford, som endte med at få rollen.

Læs også: 20 serier, du SKAL se

Serien har været supervigtig for Selena Gomez, fordi hun føler, at den kan være med til at bryde tabuer om selvmordstanker, mobning og sociale medier. Og hun føler sig selv ramt af historien om Hannah Baker.

-  Jeg ser meget af mig selv i Hannah. Det gjorde jeg for syv år siden, og jeg gør det endnu mere i dag. Hendes personlighed har en stille styrke. Jeg er heller ikke typen, der kan lide at provokere andre. Mange piger føler, at de skal være på en bestemt måde for at få opmærksomhed. Sociale medier har bare forstærket det, siger hun.  

"13 Reasons Why" er godt på vej til at blive en serie-klassiker. Se ni andre legendariske serier i galleriet:

9 legendariske tv-serier du SKAL se i dit liv