Tilbage i august 2020 blev det bekræftet, at ”All-I-Want-for-Christmas” -sangerinden, Mariah Carey, udgiver en helt særlig juleproduktion i år.

Produktionen skal efter sigende indebære både dans, sang og animation - og hvem ved, måske også et par ekstra gæster?

Det kunne man i hvert fald fristes til at tro, da rygtet går på, at Mariah Carey har teamet op med to andre dygtige sangerinder, nemlig Ariana Grande og Jennifer Hudson.

Rygterne, om et eventuelt samarbejde mellem de tre sangstjerner, er kommet til i forbindelse med et af Mariah Careys seneste instagramopslag. Fredag den 9. oktober 2020 postede hun nemlig et helt specielt billede på sin Instagram.

Instagramopslaget, der i øvrigt har en juletræs-emoji som billedtekst, forestiller nemlig tre direktørstole, som hver især har et sæt initialer, herunder AG, MC og JH.

View this post on Instagram

🎄

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Netop initialerne har vakt debat i kommentarfeltet, idet de tre sangerinders følgere mener, at initialerne står for: Ariana Grande, Mariah Carey og Jennifer Hudson.

Læs også: Fans i chok: I så kort tid er Draco Malfoy med i "Harry Potter"-filmene

Det kan altså godt tyde på, at vi kan forvente en ny julesang fra Ariana Grande, Mariah Carey og Jennifer Hudson i år. Men der er dog ikke nogen af de tre sangerinder, som har bekræftet noget endeligt endnu. 

Vi venter derfor i spænding på at se, om de tre sanggenier mon redder dette års juleplayliste.