Løven 23/7 - 23/8

Din farve: Orange.
Din skæbneplanet: Solen.
Dit element: Ild.
Din lykkesten: Diamant.
Dit mål: Du vil gerne opnå noget i livet og blive anerkendt.

Læs også: What?! Findes der et 13. stjernetegn?!

Sådan er du: Du kan godt lide at være i centrum, og du har en personlighed, der er stærk. Du er en, som folk husker, og så hader du, når folk skuffer dig. Løven er dyrenes konge, og sådan ser du også helst dig selv i dine relationer. Du vil helst være i centrum!
Du er god til: At gå efter det, du gerne vil og som gør dig glad. Du kan ikke så godt lide, når det hele bliver for ensformigt, så du skaber dine egne eventyr, og det gør du altså rigtig godt. Du er spontan og fuld af liv, og derfor er du også vildt godt selskab for andre at være i.
Din svage side: Du er vist lidt af et rodehoved. Du kan ikke lide regler og rutiner, så du kan godt have det lidt svært både i skolen eller i et fritidsjob. Måske også med at rydde op derhjemme?!

Sådan er du som kæreste: Du vil elske at hygge med din kæreste, men du kan også være lidt jaloux. Du finder på alle mulige spontane eventyr for dig og din kæreste, og et forhold med dig bliver aldrig kedeligt!
Sådan er du som veninde: Du er en veninde, som er rigtig sød og sjov at være sammen med. Du spreder altid masser af glæde og varme, så dine veninder føler sig helt sikkert trygge i dit selskab.
Sådan er du i skolen: Du er god til at organisere tingene i klassen. Du vil gerne bestemme og gå forrest, så gruppeopgaver bliver hurtigt løst, når du er en del af gruppen.
Job, der passer til dig: Du vil være en rigtig god leder. Du kunne også være god til at have dit eget firma, for du har en vild drivkraft.

En kendt løve... Shawn Mendes

Foto: MEGA

Shawn Mendes er løve. Han er født den 8. august 1998.