Krebsen
22/6 - 22/7

Din farve: Sølv.
Din skæbneplanet: Månen.
Dit element: Vand.
Din lykkesten: Månesten.
Dit mål: Du vil gerne have et liv, hvor du føler dig tryg.

Læs også: What?! Findes der et 13. stjernetegn?!

Sådan er du: Du kan godt virke lidt reserveret eller indelukket udadtil, men indeni er du blød og følsom. Du er meget romantisk, og du holder meget af de mennesker, der er omkring dig. Du er et familiemenneske, der holder af det hjemlige, og du går vildt meget op i, hvordan dine kære har det.
Du er god til: At være der for andre og give dem råd. Du er enormt loyal, og dine veninder kan altid regne med dig. Du er virkelig en ven for livet - og selv om der nogle gange kan gå lang tid imellem, at du ser dine venner. Du er også meget inderlig og reflekterer meget over tingene. Derfor forstår du ofte andre rigtig godt.
Din svage side: Du kan godt have lidt humørsvingninger - og du er ret forurettet. Der skal altså ikke meget til, før dit humør kan ændre sig fra at være godt til pludselig at være dårligt.

Sådan er du som kæreste: Du har brug for et forhold, hvor du kan føle dig helt tryg. Du er enormt omsorgsfuld, og dit hjem betyder meget for dig, så du er god til at skabe tryghed og være kærlig. Din kæreste kommer ikke til at gå ned på kærlighed med dig!
Sådan er du som veninde: Du er en rigtig hjerteveninde, som er meget sød og omsorgsfuld. Du er der altid for dine veninder, og du vil altid hjælpe dem, hvis de har brug for det.
Sådan er du i skolen: Du er virkelig pligtopfyldende, når det gælder skole og lektier. 
Job, der passer til dig: Du ville være en rigtig god læge, sygeplejerske eller pædagog. Du er nemlig rigtig god til at tage dig af andre. Du er også superkreativ, så journalist, forfatter eller filminstruktør passer også godt til dig.

En kendt krebs... Ariana Grande

Foto: MEGA

Ariana Grande er krebs. Hun er født den 26. juni 1993.