Mad & opskrifter
WTF! Nu kan man få chokolade-sushi i japan
Af Nadia Laas Hansen
8. februar 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Chokolade og sushi er to lækre ting. Altså hver for sig. Eller hvad?
Vi havde aldrig troet, at kombinationen mellem chokolade og sushi ville blive en ting. Men det er det altså nu. En KitKat-bar i Japan har nemlig lanceret chokolade-sushi i forbindelse med Valentinsdag (14. februar).
Læs også: Sådan bliver du madblogger
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Heldigvis har det intet med fisk at gøre, og der er heller ikke almindelige ris involveret, men derimod farvet KitKat chokolade, som for eksempel skal ligne tun. Det er så med hindbærsmag og græskarsmag i stedet for fiskesmag, og chokoladen er placeret ovenpå sukkerovertrukket puffede ris. Mmm!
MaddergivermangelikespåInstagram!
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock