chokolade-sushi
Mad & opskrifter

WTF! Nu kan man få chokolade-sushi i japan

Af Nadia Laas Hansen 8. februar 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Chokolade og sushi er to lækre ting. Altså hver for sig. Eller hvad?

Vi havde aldrig troet, at kombinationen mellem chokolade og sushi ville blive en ting. Men det er det altså nu. En KitKat-bar i Japan har nemlig lanceret chokolade-sushi i forbindelse med Valentinsdag (14. februar).

Læs også: Sådan bliver du madblogger

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Heldigvis har det intet med fisk at gøre, og der er heller ikke almindelige ris involveret, men derimod farvet KitKat chokolade, som for eksempel skal ligne tun. Det er så med hindbærsmag og græskarsmag i stedet for fiskesmag, og chokoladen er placeret ovenpå sukkerovertrukket puffede ris. Mmm!

Læs også: Mad mod bumser: Det skal du spise!

Galleri: Mad der giver mange likes på Instagram:

MaddergivermangelikesInstagram!

Yay, slik på Instagram giver ALTID megamange likes, for hvem savler ikke helt vildt, når de ser skumfiduser, lakridser og vingummier? Slikbilleder høster likes, sådan er det bare!
Foto: Shutterstock
Vores øjne elsker farver, og hvad er mere farverigt end en flot smoothie? Smoothies scorer likes, fordi de er sunde og smukke.
Foto: Shutterstock
Det er lidt blevet en Instagram-kliché at poste et billede af sin morgenmad … men vi kan altså ikke komme udenom at croissanter, grapefrugt, friskpresset juice, æg og så videre bare giver maaaaaange likes.
Foto: Shutterstock
Flotte kager er imponerende – det er jo sande kunstværker! Derfor kan vi heller ikke nære os fra at give en flot kage et ”like” med på vejen. Skaberen af kagen fortjener simpelthen ros for indsatsen!
Foto: Shutterstock
Lad os bare sige det, som det er: Når vi ser en burger, får vi lyst til at spise den og særligt, hvis der er sprøde, lækre pommes med til. Mmh.
Foto: Shutterstock
Når folk har gjort sig umage med at lave lækker mad og poster det på deres Instagram-profil, får de ofte et ”like” med på vejen … Hvis det altså ser lækkert ud.
Foto: Shutterstock
Farverige Donuts har det også med at høste likes, og det er egentlig ikke så underligt – de er jo megaflotte!
Foto: Shutterstock
Frisk frugt ser bare SÅ indbydende ud, så når vi ser et billede af ananas, jordbær, vindruer og kiwier skåret ud i mundrette størrelser helt klar til at blive hapset, bliver vi glade, drømmer om sommer … OG giver billeder et ”like”!
Foto: Shutterstock

Læs mere om

MestLæste