Mad & opskrifter

Redskaber til det italienske køkken

Af Stine Kærsgaard 14. august 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mange af vore livretter stammer fra Italien og med de her redskaber, kan du lave italienske specialiteter som pizza og pasta helt perfekte!

Pizza og pasta … Mmh! Elsker du også alt mad fra Italien? Så bør du lige tjekke det her galleri ud. Med redskaberne her bliver det i hvert fald både lettere og sjovere at lave mad fra det italienske køkken!

Læs også: Opskrift: Sprød hjemmelavet pizza

Redskabertildetitalienskekøkken

Hvis du gerne vil have, at din pizzabund bliver rund og pæn, kan du bage den i en pizzaform. Denne i silikone koster 100 kroner og fås her.
Foto: PR
Hvis du gerne vil have, at din pizzabund bliver rund og pæn, kan du bage den i en pizzaform. Den her i silikone koster 100 kroner og fås her.
PR
Det ser superflot ud, når hele pizzaer eller stykker af forskellige pizzaslides serveres på flotte skærebrætter af træ. Disse skære- og serveringsbræt koster 350 kroner og fås her.
Foto: PR
Et skarpt pizzahjul er et musthave, da det skal kunne skære ALT fyldet over. Derfor er det smart med en skærer, der har en udskiftelig klinge, så hjulet forbliver skarpt. Pizzahulet koster 80 kroner og fås her.
Foto: PR
Man burde klippe noget mere i sine pizzaer – det er jo så genialt og nemt! Denne pizzasaks i rustfrit stål koster 250 kroner og fås her.
Foto: PR
Drømmer du om at lave din egen lækre pasta? Så skal du have fingre i en pastamaskine. Den her koster 580 kroner og fås her.
Foto: PR
Når nu du har lavet din pasta, er det en god idé med et pastastativ, hvor du forsigtigt kan hænge den. Pastastativet koster 60 kroner og fås lige her.
Foto: PR

Galleriet indeholder affiliatelinks.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste