Mad & opskrifter

Opskrift: Nem og nice køleskabsgrød

Af Luise Gregersen 11. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du ikke har prøvet den nemme og superlækre køleskabsgrød, så er det på tide! Få opskriften her.

Mangler du et nemt og proteinrigt alternativ til kedelig havregrød? Så er køleskabsgrød din redning!

Læs også: Supersunde bananpandekager

Den supersunde grød kan både spises til morgenmad, frokost eller som sund snack sidst på eftermiddagen. Køleskabsgrøden er fyldt med sunde fibre fra havregrynene og proteiner fra yoghurten. Det gør den også til en helt perfekt snack efter din træning!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Udover at være oversund, så smager køleskabsgrøden altså også helt fantastisk! Se her, hvordan du laver den.

Det skal du bruge:

1.5 deciliter havregryn

2.5 deciliter A38 uden smag

To dadler

Lidt mandler

Et par frosne hindbær

Vaniljepulver

Læs også: Lav sund peanutbutter-is

Sådan gør du:

Hak mandlerne og dadlerne, og rør dem sammen med havregryn og A38 i et gammelt syltetøjsglas eller lignende. Giv hindbærrene et kort opkog i en kop i mikroovnen. Lad det køle af, og rør det så i grødblandingen sammen med lidt vaniljepulver. Stil glasset i køleskabet natten over, så er morgenmaden klar på ingen tid!

Instagramsvisavlerover

MestLæste