Mad & opskrifter

Opskrift: Frozen yoghurt med lækker topping

Af Oliver Kokholm Ungermann 5. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mangler du et lidt sundere alternativ til flødeis? Frozen yoghurt, også kaldet Fro Yo, er den perfekte løsning! Få opskriften her.

Frozen yoghurt er blevet rigtig populært, og det forstår vi egentlig godt! Det smager fantastisk, det er sundere end flødeis, og så er det både hyggeligt og lækkert at pynte med en masse topping.

Læs også: Opskrift: Sund banan-is

Det skal bare prøves!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ingredienser til frozen yoghurt

3 dl. græsk yoghurt med lav fedtprocent
3 pasteuriserede æggehvider
1 dl. mælk (sødmælk giver en god konsistens, men skummetmælk kan også bruges)
1 tsk. vaniljepulver
50 g. sukker

Læs også: Lav sund peanutbutter-is

Sådan laver du frozen yoghurt

Rør sukker, vaniljepulver, mælk og æg sammen. Tilsæt yoghurten og pisk det hele sammen. Stil massen i fryseren og rundt rør hver time, mens det fryser ned. Du kan også bruge en ismaskine i stedet, hvis du har sådan en.

Lækker topping
Det bedste ved Fro Yo, er helt klart den lækre topping - og du kan nærmest bruge alting til det! Hakkede nødder, bær såsom jordbær, hindbær og melon, alt slags chokolade i små stykker, krymmel, små stykker cookies og vingummibamser. Det er egentlig kun fantasien, der sætter grænser! Husk også at købe eller lave lidt chokolade- eller karamelsauce. Det er SÅ lækkert!

Læs også: Sund hindbær-is

Tip: Du kan også lave din frozen yoghurt med jordbær- eller chokoladesmag. Tilsæt 200 g friske jordbær, der har ligget i fryseren et par timer, eller 150 g smeltet chokolade.

Instagramsvisavlerover

MestLæste