halloween kostume
Krea

DIY: 9 halloween-kostumer, du nemt kan lave selv

Af Julie Sofie Hauritz / Sigrid Glavind 13. oktober 2023
Foto: Canva
Halloween er lige rundt om hjørnet – som i lige rundt om hjørnet! Men har du endnu heller ikke fundet ud af, hvad du skal have på? Bare rolig, hjælpen er at finde lige her.

Det er længe siden, du planlagde, hvad du skal til halloween – og du begyndte faktisk allerede på daværende tidspunkt at tænke over, hvad du skal have på, når først den uhyggelige dag rammer. Dog har den ene dag taget den anden, og måske skolen eller andre aktiviteter har taget lidt mere af din tid end først forventet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nu er der kun få dage til halloween, og du har ikke noget kostume at tage på. Hvad gør du?

Der er heldigvis ingen grund til at panikke! Vi har samlet 9 idéer til, hvad du kan have på – og de indebærer både nogle uhyggelige, søde og trendy kostumer, og så kan de med sikkerhed laves af nogle ting, du allerede har derhjemme (eller i hvert fald nemt kan skaffe!).

1. Saw

Bliv inspireret af en af de største gyserfilm med et 'Saw-kostume'. Det, vi elsker kostumet her er, at du med sort og hvidt tøj, en rød butterfly og de ikoniske røde cirkler på kinderne, kommer rigtig langt! Og så snart du har regnet de røde kinder, ved alle hvem du er!

2. Squid Game-spiller:

Det her kostume er helt perfekt for os sofakartofler – for altså, hvad er bedre end at have joggingtøj på i hverdagen? Det må da helt klart være at kunne have det på til fest!

Så hvis du allerede har et joggingsæt liggende derhjemme, kan du nemt gå an som en Squid Game-spiller (også selv om det ikke har den velkendte grønne farve fra serien). Det eneste, du ellers behøver, er at skrive et spillertal på dit outfit, og så er du klar!

3. Squid Game-finalist:

Alt, du behøver for at kunne gå an som en Squid Game-finalist, er nemlig en sort blazer, sorte bukser og en hvid skjorte – og tillykke: Så er du en af de udvalgte Squid Game-spillere, der kom til finalen! Her kan du se, hvordan du lægger den ideelle finalist-makeup lige her:

4. Det ultimative 00’er look

Selv om 00’erne ikoniske styles igen er blevet populære i dagligdagen, skal det ikke afholde os fra også at bære dem som en del af et 00’er-kostume. Det eneste, du behøver, er en skuldertaske, kæmpe hoops, lavtaljede bukser eller en kort nederdel og rigeligt med glitrende bling – og voila! Så er du som sendt fra 00’erne.

5. Kim Kardashian i Balenciaga

Måske du så med, da Kim Kardashian troppede op i et helt sort Balenciaga-outfit til The Met. Hvis ikke, har du helt sikkert set hende overalt på de sociale medier efterfølgende.

For dig, der gerne vil forsvinde som et spøgelse ud i den sorte luft, er Kims look det helt rigtige kostume for dig. Det eneste, som looket faktisk behøver, er noget sort, der kan dække dit ansigt. Herudover er der mange måder at lege med outfittet på. Du kan for eksempel kombinere det med et sort læderlook, en gulvlang, sort kjole eller sorte, hudtætte leggings.

6. En klassisk mumie

@dressmezee The perfect Halloween dress 🎃 Tag someone who would rock this fit 💗 #halloweenoutfit #mummydress #queencleo #thisisadress #funny #fyp ♬ som original - Black Music.Hits

Man går aldrig galt til en Halloweenfest ved at klæde sig ud som en mumie – og heldigvis kræver det ikke så meget for at få det skræmmende look. Alt, du behøver, er nemlig noget hvidt tøj, hvid makeup og et par ruller toiletpapir, som du (eller en af dine venner) kan rulle rundt om dig!

7. Cruella de Vil fra '101 dalmatinere' og 'Cruella'

@morganneish

Easy halloween costume inspo!!! Cruella deville!

♬ original sound - John DeJesus

Hvis du heller ikke kan få nok af Disney og deres film, så er Cruella de Vils look måske noget for dig! Det her kostume kræver lidt mere forberedelse end de andre looks, da den sorte/hvide-frisure er essentiel for looket. Spraymaling eller en paryk kan dog nemt klare ærterne.

Herudover er alt, du behøver, en sort eller rød kjole – og hvis du vil sætte prikken over i’et, så skal du ha' fingrene i en falsk pels.

8. Joker

Du kan faktisk ret nemt laver et Joker-kostume. Og går du all-in, kan du jo farve dit hår grønt for at fuldende looket!

9. Ariel

Okay, vi ved godt, det er ikke spooky, men vi elsker det her alligevel det her look. Du behøver nemlig ikke købe et 'rigtigt' kostume, men ved at sætte en grøn lang nederdel sammen med en lilla top og en rød paryk, er der ingen som er i tvivl om hvem du er. Perfekt last-minute kostume!

Læs mere om

MestLæste