En lille video, der varer tre sekunder, kan få din iPhone til at gå helt i smadder og fryse, så du slet ikke kan gøre noget. Det lyder vildt, men det er faktisk rigtigt nok.

Videoen ser ikke mistænkelig eller farlig ud, når man afspiller den. Der er hyggeligt musik på, og den viser bare en person, der står ved en seng og en pastelfarvet skærm med teksten ”Honey”.

Læs også: Det her iPhone-hack skal du bruge om aftenen

Lige efter du har afspillet videoen, virker din telefon stadig. Men den bliver langsommere og langsommere, og til sidst fryser den, så du slet ikke kan gøre noget. Der går omkring 15-30 sekunder, fra man har afspillet videoen, til virussen i videoen får telefonen til at fryse.

Heldigvis kan man få sin telefon til at virke igen ved at genstarte den med en en såkaldt ”hard reset”. På iPhone 7 gør man det ved at holde volume og tænk/sluk-knappen nede, og på andre iPhones skal du holde tænd/sluk-knappen og hjem-knappen nede for at lave et hard reset. Så burde telefonen virke igen.

Læs også: Din iPhone er ikke så sikker, som du tror

Selv om man umiddelbart kan få sin telefon til at virke helt normalt igen, er det dog en dårlig idé at ”prøve” videoen, for der er ingen, der ved, om den skaber nogle varige problemer på telefonen. 

Du kan se, hvad der sker med en iPhone i denne her video:

Ved du egentlig, hvor meget din iPhone kan? Tjek det her galleri: 

5 ting, du ikke vidste, din iPhone kunne