vi unges blog

Vi Unges nytårsforsætter

Af Line 10. januar 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så er der dømt nytårsforsætter her på redaktionen. Har du endnu ikke fundet dit nytårsforsæt, så kan du måske blive inspireret her…

Tjek vores nytårsforsætter for 2011 og skriv i kommentarfeltet nedenunder, hvad dit nytårsforsæt er.

Tóra:
- Det er en gammel løgn, at rod kan være kreativt, det har jeg lige læst, men jeg ved ikke helt, om jeg tror på det? Men jeg skal alligevel rode mindre i 2011 for mine søde kollegaers skyld, for min kærestes skyld og også lidt for min egen skyld.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Christine:
- At rose mig selv og andre meget mere. Det spreder go' stemning.

Line T.:
- Jeg skal fortsætte med at gå til kickboksning, og så skal jeg blive ved! Ikke noget med bare at slumre den på sofaen hver dag, nej tak.

Rikke:
- Jeg vil se mine girlfriends endnu mere - for de er altså bare de sødeste! Og så skal jeg nok prøve at slappe lidt af med at brokke mig så meget uden grund.

Læs også: Sådan holder du dit nytårsforsæt.

Line:
- Jeg har en del veninder, som jeg ikke får set så tit, fordi de bor rundt omkring i Danmark. Men i 2011 er det slut, for nu skal jeg være bedre til at komme en tur til Jylland, Fyn og Lolland.

Cecilie:
- Mit nytårsforsæt er, at jeg skal have en ansigtsbehandling mindst hver anden måned.

Frk. Lund:
- Mit nytårsforsæt er, at jeg skal være glad og positiv og få et helt fantastisk sjovt år!

Julie:
- Det burde nok være noget med at spise mindre chokolade, men i virkeligheden er det, at jeg skal være bedre til at stå op til tiden. Elsker seriøst at sove længe!

Leela:
- Jeg fandt ud af at nummeret til taxa ligger på top 5 over dem, jeg ringer mest til, og det er jeg altså ikke helt stolt af! Hver gang jeg er for sent på den, går jeg i panik og hopper ned i en taxa. Det må der sættes en stopper for her i 2011. Og så tror jeg, mit dankort ville blive glad, hvis jeg investerede i en cykelhjelm i stedet.

MestLæste