vi unges blog

Vi Unge hænger ud på stranden

Af Redaktionen 26. juli 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vejret er i top og hvad er bedre end at kombinere en strandtur med sit yndlingsarbejde? Derfor tog Vi Unge på stranden for at nyde sommeren og møde nogle søde læsere.

Vi elsker sommer, vi elsker stranden, vi elsker vores arbejde og vi elsker vores læsere. Hvad er bedre end at kombinere det hele? Derfor tog vi forleden dag på stranden for at hygge os og snakke med nogle søde Vi Unge-læsere. Se et billede af dem her:

Læs også: Strandfyre: Sådan scorer I os.

Vi kom til at snakke om, hvad vi egentlig laver, når vi er på stranden - se her, hvad vi brugte tiden på, da vi havde snakket med de søde Vi Unge-læsere:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Skriv dit navn med muslingeskaller
- eller med sten eller bare i sandet. Tør du, så kan du også skrive navnet på den fyr, du er vild med. Vi er vild med at arbejde på Vi Unge, så derfor skrev vi Vi Unge med sten i sandet :-)

Lækre is
Der er ikke noget mere hyggeligt end at sidde i vandkanten og spise is med sine veninder - så det gjorde vi selvfølgelig også!

Peele fødder
Stine havde et megagodt tip med, at man kan peele sine fødder med sandkornene, når man er på stranden. Så smart!

Kryds og bolle
Vi havde også lige gang i en omgang Kryds og bolle - det endte uafgjort, hehe.

Figurer i skyerne
Det var faktisk megahyggeligt at ligge på stranden og kigge op i skyerne og snakke om, hvad de forestiller. Godt nok var der ikke mange skyer på himlen den dag, men vi spottede da nogle!

Rigtig god sommer til alle jer søde læsere ?

MestLæste