Det sker

Fire Vi Unge-læsere: Det laver vi på stranden

Af Benedikte Brix 25. juli 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi Unge har været på stranden for at snakke med nogle søde læsere. Her mødte vi Emma, Vivian, Kimmie og Freja, som var ude at hygge sig med en flok venner og veninder.

Hvad er bedre end at tage på stranden med sine veninder? Vi Unge har været på strandenog mødt fire søde læsere, som vi fik os en snak med.

- Vi går alle sammen på samme skole, fortalte de smilende piger, som var hoppet i bikinier, solbriller og sommertøj for at nyde det gode solskinsvejr.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Få en sommerflirt på stranden

Emma, Vivian, Kimmie og Freja lå på nogle tæpper og håndklæder med en musikafspiller og snacks, da Vi Unge mødte dem. Selv om de skulle være på stranden i lang tid, ville de ikke komme til at kede sig.

Læs også: Hold dig smuk på stranden

- Man kan sole sig eller gå i vandet og bade. Man kan også gå på facebook eller Instagram, tage nogle sjove billeder, tage et kortspil frem eller spille bold, fortalte pigerne, da vi spurgte dem, hvordan man undgår at kede sig på stranden.

Nogle gange kigger de selvfølgelig også efter søde drenge, men der havde desværre ikke været så mange drenge forbi den dag.

stranden, læsere

Pigerne var så søde at stille op til et billede. Smiiil! Fra venstre er det Emma (14 år), Vivian (15 år), Kimmie (15 år) og Freja (14 år).

Vi spurgte dem også, hvad de fem vigtigste items, som man skal have med på stranden, er, og de var alle enige om, at det er vand, snacks, solcreme, solbriller og høj musik.

stranden, læsere

stranden, læsere

stranden, læsere

stranden, læsere

Pigerne chillede med musik på stranden, og vi var selvfølgelig nysgerrige efter at høre, hvad de hørte!

- Vi hører mest Justin Bieber og One Direction, men i det hele taget elsker vi bare god sommermusik, som man bliver i godt humør af, fortalte pigerne.

Hvad laver du, når du er med dine veninder på stranden?

MestLæste