vi unges blog

Vi Unge hænger ud med One Direction

Af Redaktionen 10. maj 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
- Eller det ville vi i hvert fald ønske, at vi gjorde. Lige nu nøjes vi med at varme op til koncerten med One Directions sange, mens vi tæller ned til at møde One Direction i Forum.

Der er så meget 1D-stemning her på redaktionen. Klokken er mange, og vi burde være lidt trætte, men der er nærmest en fest her lige nu. Og hvorfor? Fordi ONE DIRECTION ER I DANMARK LIGE NU!!!

Shop One Direction-merchandise her!

Vi har fundet de seje One Direction-figurer frem, som vi kan hænge lidt ud med - og så tæller vi altså bare ned til deres anden koncert i Danmark lige om lidt.

Husk at følge os på Vi Unges Instagram under #1Dforum.

Hvad glæder I jer mest til ved koncerten i aften? Se her, hvad vi glæder os til:

Tóra:
- Jeg glæder mig SÅ meget til at se drengene i virkeligheden - især Zayn :-) Og så til at have en fest til alle deres fede sange!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sisse:
- Jeg glæder mig mest til at se, hvilke twitter-spørgsmål drengene svarer på i aften. Jeg elsker, når de gøgler på scenen!

Marie:
- Jeg glæder mig til at opleve drengene fjolle på scenen og se de sjove videoer, der kører på storskærmene under koncerten!

Line:
- Det er min første One Direction-koncert, og jeg glæder mig sygt meget. Det største øjeblik for mig bliver helt klart, når drengene spiller "What Makes You Beautiful" - min yndlings-yndlings-1D-sang!

Leela:
- Jeg kan desværre ikke komme med til koncerten, men søde Tóra har lovet at ringe til mig, når de spiller "What Makes You Beautiful", så jeg kan høre sangen live. Og så skal jeg sølvfølgelig følge med på Vi Unges Instagram under #1Dforum.

Læs også: Fangirls og flashmob til One Direction-koncerten.