vi unges blog

Redaktionens Halloween kostumer

Af Stine Nielsen 24. oktober 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Her på redaktionen ELSKER vi bare Halloween. Se vores bedste Halloween kostumer her!

Går du også og overvejer, hvad du skal være til Halloween i år? På Vi Unge elsker vi at klæde os ud i skøre, skræmmende og fantasifulde kostumer, og i år er ingen undtagelse! Her får du redaktionens bedste Halloween kostumer.

Læs også: Tjekliste til den perfekte Halloween

halloween, kostume

Marie:
- Jeg skal være morderen Jason fra "Fredag den 13.". Jeg er ret bange for ham i virkeligheden, så jeg tænkte, at jeg måske kan komme over min Jason-fobi ved at være ham! Og så synes jeg, det er ret sjovt at forskrække folk (he he), og det er masken perfekt til.


halloween, kostume

Julie:
- For nogle år siden var jeg klædt ud som Wednesday Addams fra "The Addams Family" til en Halloween-fest. Det er et supernemt kostume at lave, for det kræver bare en sort kjole og et par lange fletninger - og så gælder det bare om at se sur ud!


halloween, kostume

Stine:
- Jeg er havfrue næsten hvert år til Halloween. For et par år siden fandt jeg nemlig en superfin, blå havfruehale i en genbrugsbutik, og den er jeg SÅ glad for! Jeg plejer at give den gas med perlekæder og hovedsmykker, men jeg mangler stadig den perfekte muslingeskals-bikinitop.


halloween, kostume

Leela:
- Min veninde arbejdede flere år i Zoo, hvor hun malede børn i ansigtet. Sidste år lånte hun maling med hjem, så hun kunne male alle veninderne, og det fik vi en masse sjov ud af. Klovnetøjet købte jeg i Malmø med de andre tøser fra Vi Unge.


halloween, kostume

Thomas:
- Mit bedste Halloween kostume var et år, hvor jeg fik en ven til at lave nogle store falske sår i ansigtet på mig. Han brugte voks, maling og teaterblod, og det så ret ægte ud!halloween, kostume

Sisse:
- Jeg er typen, der altid går all in på upraktiske udklædninger, så i år vil jeg lade mig inspirere af en af mine yndlingsfilm og være Edward Saksehånd! De her cool sakse-handsker har jeg set på www.partykostumer.dk, og så skal jeg bare sminke mig lækker-bleg med mørke læber lige som Johnny Depp…
Psst! Har du er fedt Halloween kostume? Del et billede af det på Instagram med #vuHalloweenKostume, så kommer det måske på viunge.dk!

Læs også: Se stjernernes vilde Halloween kostumer

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.