vi unges blog

Har vi ikke svaret på dit spørgsmål?

Af Redaktionen 29. juni 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du skrevet til os via mail eller facebook og stadig ikke fået svar? Find ud af, hvordan du kan skrive direkte til os i artiklen.

Kære dejlige læsere! Vi elsker at få breve, mails og beskeder fra jer og vi vil rigtig gerne svare på dem, så hurtigt vi kan. Derfor har vi lavet denne guide til jer, så I ved, hvor I skal sende jeres spørgsmål.

Spørgsmål om abonnement
Har du spørgsmål om dit abonnement? Eller har du ikke modtaget dit blad? Hvornår kommer det nye Vi Unge på gaden? Hvordan tegner du et abonnement? Hvor kan man købe Vi Unge Sommer eller Vi Unge Posters?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Skriv til vores søde abonnementsafdeling på linket her.

Eller ring til vores kundeservice på 72342070 mellem 9.00 og 15.00 mandag-torsdag og fredag mellem 9.00 og 14.30.

Tegn abonnement her.

Spørgsmål om mode og skønhed
Er du i tvivl om, hvor du kan finde forhandlerne til alt det lækre tøj i vores blad, så kan du finde alle telefonnumrene her. Har du spørgsmål om mode, skal du skrive til vores skønne modeekspert Leela på leela@viunge.dk.

Har du spørgsmål om makeup, hår eller om andet med skønhed, som ikke bliver besvaret i vores blad eller på hjemmesiden, så skriv til vores superseje skønhedsredaktør Cecilie på cecilie@viunge.dk

Har du pinlige historier? Skriv til pinligt@viunge.dk.

Har du historier om sex, følelser og kærlighed? Skriv til brevkassen@viunge.dk.

Spørgsmål til konkurrencer
Hvornår trækkes en konkurrence? Har jeg vundet? Hvordan får jeg min præmie.

På vores sms-konkurrencer skriver vi altid, hvornår konkurrencen slutter. Gratis-konkurrencer på www.viunge.dk varer som regel en måned. Slutter den før, står det på siden.

Når vi trækker vinderne i vores konkurrencer, får vinderne direkte besked. Hvis du ikke er en af de heldige vindere, bliver du ikke kontaktet.

Vil du gerne i praktik hos Vi Unge? Skriv en mail til os på redaktionen@viunge.dk.

Drømmer du om at komme på forsiden?
Hvert år afholder vi Covergirl-konkurrencen, hvor én heldig vinder kommer på forsiden af Vi Unge. Vi håber, at du vil deltage :)

Ideer til artikler
Vi modtager mange ideer til artikler og posters. Vi er rigtig glade for jeres beskeder, og vi bruger dem alle som inspiration, selv om vi ikke svarer :)

Blogs, videoer og historier
Vi får rigtig mange links til superseje blogs og kanonfede video-kanaler. I er SÅ seje, og selvfølgelig tjekker vi det ud. Men vi kan desværre ikke omtale det i bladet eller på www.viunge.dk.

Vi takker mange gange for jeres dejlige opmærksomhed. I er verdens bedste læsere <3

MestLæste