Regn, kulde og blæst på en sommerdag… det kræver ekstra meget forkælelse. Derfor er Tóra blevet ret vild med Toffee sauce, som hun nærmest misbruger til sin yndlings-vaniljeis.

Tip!
Den kan fås i forskellige smagsvarianter!Line har en hel samling af Pukka-te på sit skrivebord, og det er jo perfekt på en kedelig regnvejrsdag. Favoritten er helt klart "Pleasure", men den er ret svær at få fat i. Er der nogle af jer, der kan hjælpe Line med, hvor hun kan købe den henne?Hele Vi Unge-redaktionen er i dag blevet max forkælet med lækre cupcakes fra Agnes Cupcakes.Læs også: Jeg elsker cupcakes.

Den er smuk, sukkerfri og smager toplækkert! Tóra og Line har tygget igennem hele ugen, har du prøvet den?En smuk gave landede i dag på Tóras bord, så hun kan få styr på sine smukke sommerlokker. Er I gode til at huske at pleje jeres hår?Læs også: Behandler du dit hår rigtigt?

Vi har en konkurrence kørende om, hvem der kan drikke mest vand, fordi vi glemmer det ret tit - det kender du sikkert :-) Men i denne uge har det faktisk ikke været så svært, for vi har fået en masse nye Egekilde, der smager af rabarber og hindbær.Kram og god weekend
fra Tóra & Line