vi unges blog

Jeg elsker cupcakes

Af Tóra 7. juni 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selvom jeg først har fødselsdag på onsdag, så havde jeg inviteret et par venner til en lille hyggelig fødselsdag i det fantastiske vejr i lørdags. Menu: Grill og cupcakes!

Vi grillede selvfølgelig, men det, jeg havde brugt mest tid på, var at lave nogle søde cupcakes. Lige siden jeg for et halvt år siden prøvede min først cupcake fra Magnolia Bakery i New York ( I ved den fra Sex And The City), så har jeg elsket cupcakes - ikke kun fordi de smager vildt godt, men også fordi de er så fine og feminine.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

De er faktisk supernemme at lave. Du kan finde nogle søde små muffinforme i Søstrene Grene, og så skal du lave en god muffin-dej, og når dine muffins er kolde, så skal de pyntes med icing (150 g. smør, 250 g. flormelis, 1 tsk vanilieessens, 50 g. smeltet hvid chokolade og til sidst kan du tilsætte din favorit frugtfarve) Brug din fantasi - når man laver cupcakes er alt tilladt! Jeg brugte Smarties som pynt.

Læs også:
En uge på Vi Unge

Læs mere om

MestLæste