vi unges blog

Derfor elsker vi ”This Is Us”

Af Redaktionen 28. august 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har været i biffen og se ”This Is Us”, og vi eeelsker den! Læs her, hvad vi synes, der var det allerbedste ved filmen.

Vi var dødspændte og vilde af begejstring, da vi sad i biffen og ventede på, at "This Is Us" skulle gå i gang. Og faktisk var vi endnu mere vilde, da filmen var slut! Læs her, hvad vi synes, der var det allerbedste ved filmen.

Læs også: Anmeldelse: 1D's "This Is Us".

Tóra:
- Jeg er blevet directioner! Efter jeg har set "This Is Us", er jeg faldet for drengene én efter én - de er så skønne! Og deres kærlighed til deres fans, den er fantastisk! Se filmen og oplev dem helt tæt på, se deres fantastiske venskab, deres kærlighed til jer og deres dejlige personlighed!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Leela:
- Jeg havde min egen lille fest, hver gang man så backstage-klip mellem koncerterne, for shit, hvor er de drenge bare charmerende. Jeg var specielt vild med de tidspunkter, hvor man mødte forældrene. Der kunne jeg virkelig se, hvordan 1D-drengene også bare var helt almindelige drenge. Og så fik jeg følelsen af, jeg lærte dem at kende.

Læs også: One Direction forsvarer Miley Cyrus.

Marie:
- Jeg er helt vild med, at drengene virker til at være lige, som jeg troede og håbede: søde, sjove og helt nede på jorden! Jeg elsker at kunne drømme mig tilbage til koncerterne i maj, og jeg fik virkelig lyst til at synge med på sangene i biografen. Og så er jeg blevet endnu mere overbevist om, at Harry er den perfekte drømmefyr…

One Direction, This Is Us

Stine:
- Jeg synes helt klart, det bedste ved filmen er, når drengene fjoller rundt og laver sjov. Man kan virkelig mærke, hvor gode venner de er, og hvor fedt de har det sammen. Jeg var flad af grin flere gange, og samtidig er det totalt sødt!

Julie:
- Der er virkelig mange sjove scener med 1D-drengene, der fjoller rundt og hygger sig på deres tour. Og det er superfedt at få et lille kig på, hvad de laver backstage. Man bliver bare endnu mere fan af drengene, efter man har set filmen!

Læs også: Hvem skal være Zayn Maliks forlover?

Sisse:
- Jeg er vild med, at man får et lille indblik i, hvordan drengene er, når de ikke er "på arbejde" som One Direction. Min favorit var scenen, hvor Zayn sidder derhjemme og tegner i sit graffitiværelse. Han er SÅ dejlig!

Line:
- Jeg har altid vidst, at drengene fra One Direction var søde og helt nede på jorden, men filmen overbeviste mig og fik mig til at elske dem endnu mere. De er helt almindelige drenge, der elsker det, de laver - og hold op, hvor har de fortjent det! Jeg er directioner big time nu!

Christine:
- Jeg elskede, at den var så sjov! De er jo alle vildt grineren, og jeg fik bare lyst til at hænge ud backstage og fjolle med dem.

Læs også: Niall Horans kendis-crush.