vi unges blog

5 hurtige til forsidemodellen

Af Leela Legêne 23. november 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læs her hvad forsidemodellen fra vores decemberblad elsker ved julen.

Julen er lige om hjørnet, og vi er totalt i julehumør. Derfor tog vi en lille julesnak med Mette Marie, som er denne måneds forsidemodel. Måske du kan få inspiration til at gøre din egen jul endnu bedre, eller bare komme i stemning til at høre julemusik og spise risalamande.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan er det at være forsidemodel

Hvad er din yndlings juletradition?
I min familie render vi altid rundt i nattøj og spiser kager juledag, og så gør vi klar til om aftenen, altså pynter juletræet og laver mad. Det synes jeg er super hyggeligt! Ellers er det nok gaverne, hæ!

Hvad står øverst på din ønskeliste?
Det er nok et par sneakers eller en læderjakke.

Hvilken julemad kan du bedst lide?
Mit ynglings julemad er risalamande, ingen tvivl der. Jeg elsker det!

Læs også: Interview med Lilly-modellen Sara

Hvad er din favorit julesang?
Søren banjomus. Den er så glad, den sang!

Hvad skal du have på juleaften?
Mit outfit er meget afslappet juleaften. Jeg tager noget behageligt på, noget jeg føler mig tilpas i. Min makeup er meget neutral, jeg bruger mascara og dækcreme. Jeg venter til nytårsaften med at stadse mig ud.

Læs mere om

MestLæste