Seks måneder fra eller til, det kan da ikke gøre den store forskel, tænkte jeg, selv om jeg var irriteret over endnu en fed fest, som jeg ikke var gammel nok til at komme med til. Heldigvis skulle jeg ikke være irriteret over det særlig længe.

Jeg skulle lige tjekke min Facebook, da jeg opdagede, at jeg var blevet inviteret til en ekstraordinær fest for 15-17-årige på et diskotek i Roskilde. Jeg så, at mange af mine veninder havde sagt "deltager" til festen. Jeg trykker også "deltager", efter jeg havde tjekket, at jeg ikke skulle noget den dag

Jeg må ærligt indrømme, at jeg tænkte, at jeg sikkert allermest ville minde om en lille pige, der gerne vil være stor og gå på diskoteker, hvilket ikke var tilfældet. På den anden side, der vil jo altid være et tidspunkt, hvor man er den yngste, der skal prøve noget nyt. En gang skal jo også være den første!

Mine veninder og jeg fik hurtigt stablet et arrangement på benene. Vi var 11 piger, der skulle afsted. Vi varmede op og gjorde os klar til party-warty hjemme hos mig. Sammen tog vi bussen til Roskilde.

Det skal lige siges, at man ikke må medbringe alkohol på diskoteket, og de serverer heller ikke alkohol, da alle jo er under 18 år. [faktaBox]

Vi havde købt billetter inden aftenen, så vi slap derfor for at stå i kø - det var sådan lidt VIP-agtigt, at vi lige kunne smutte forbi køen og ind på diskoteket. Vi spredtes hurtigt på dansegulvet og fyrede den af til den fede musik, og det blev en rigtig fed aften!

Jeg synes, at det er superfedt, at der engang i mellem bliver lavet fester på diskoteker for os, der endnu ikke er fyldt 18 år. Og jeg synes faktisk, at det er fair nok, at der ikke blev serveret alkohol - vi havde det jo sjovt alligevel.

Bliver der holdt fester for dem under 18 år, der hvor I bor?

/Caroline

Læs også:
Det er hårdt at være skilsmissebarn.
Når man flytter hjemmefra.
Er der grænser for kærlighed?