Film & serier

Sofie mødte Bronson fra ”Twilight”

Af Sofie 17. december 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sofie var en af de tre piger, der vandt mødet med Bronson Pelletier fra ”Twilight”. Læs om mødet med Bronson her.

Min veninde og jeg kom ind i Palads, og kunne ikke lade være med hele tiden at kigge os omkring efter ham.

Lige inden, vi gik ind, fik jeg øje på ham. Uuuh, han var så nuttet! Jeg var mega spændt og gennemgik bare spørgsmålet, jeg skulle stille, om og om igen.

Da alle havde sat sig ned, blev der budt velkommen - også til Bronson. Jeg og de to andre blev bedt om at komme op på scenen.

læsernes blog, twilight, Bronson PelletierMit hjerte bankede så meget, og jeg kunne næsten ikke få luft. Jeg var så bange for at sige noget forkert. Vi kom derop, Bronson sagde hej og sagde, at vi skulle stille os ved siden af ham. Vi stillede vores spørgsmål, og han var meget sød og smilende. Jeg stod bare og vidste ikke rigtig, hvad jeg skulle gøre af mig selv. Jeg smilede bare - rigtig meget.

Til sidst fik vi en taske af et "Twilight"-banner. Jeg fik Edwards øje. Jeg havde håbet på Jacobs med "Eclipse" og en plakat.Og så det bedste: Vi fik et kram af Bronson! Uh, rigtig varm og stærk - en ægte ulv! Så satte vi os tilbage og så "Eclipse".

Bagefter fulgte vi massen af mennesker ned til Blockbuster, hvor vi fik autografer og billede. Det var bare den fedeste aften!

Kh. Sofie

P.S. Det er mig i den hvide bluse.

Læs mere om mødet her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.