vi unges blog

Mobbere klippede mit hår af

Af Læserhistorie 22. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En ærlig læser havde en rigtig grim oplevelse, da hun blev mobbet. Læs hendes historie her!

Jeg har altid været en pige, som har holdt mig lidt for mig selv. Jeg var aldrig sammen med nogle i folkeskolen, jeg passede faktisk bare mig selv for ikke at få nogen problemer.

Læs også: Hvornår er det mobning?

Min veninde og jeg blev altid svinet til, råbt ad og truet. Det var forfærdeligt, og det tog rigtig hårdt på mig. Jeg gik ned med anoreksi, fordi jeg virkelig ikke følte mig god nok.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Alle folk så ned på mig, og jeg kunne ikke klare det mere, jeg følte mig svag og ligegyldig! Det var forfærdeligt, men jeg kom ovenpå igen ved hjælp fra min daværende bedste veninde.

Vi troede begge to, at det hele var overstået efter min anoreksi, nu hvor alle mobberene havde set, hvor slemt det kunne gå, når man havde det svært. Men som så mange andre mobbere, så de det bare som endnu en mulighed for at køre mig psykisk ned.

Læs også: What doesn't kill you makes you stronger

Klippede mit hår af
Jeg kan huske, da min veninde og jeg en dag i sommerferien var ude at gå med min hund, og min anden "veninde" ringede og spurgte, om vi ikke skulle mødes oppe i en klub i vores by. Selvfølgelig kunne vi det, da det var mega lang tid siden, vi havde set hende sidst.

Vi smuttede derop, efter vi havde været hjemme med min hund. Da vi kom over i klubben og havde mødtes med vores veninde, satte vi os på en bænk og snakkede. Der gik lidt tid, og jeg fik en mærkelig fornemmelse, som jeg prøvede at gemme væk! Lige pludselig kiggede hun på mig og råbte alt muligt grimt til mig. Jeg blev forskrækket og skulle lige til at rejse mig, da jeg kunne mærke, at det var en, som tog hårdt fat i min hestehale. Alting blev sløret, og jeg kiggede ned. Jeg så det værste, en pige nogensinde kunne tænke sig! Min såkaldte veninde havde snakket med en, som jeg ikke snakker særlig godt med, og havde så klippet mit hår af.

Læs også: Besvimede på grund af mobning

Jeg rejste mig derefter op og så en masse drenge, som var kommet. De grinte allesammen af mig, og jeg følte mig helt alene. Jeg sad på politistationen til sent om natten, men valgte alligevel ikke at anmelde hende. Det er nok noget af det, jeg har fortrudt allermest i hele mit liv.

Denne mobbe-episode er noget, jeg aldrig nogensinde vil glemme, det vil altid sidde og gnave inden i mig.

Læs også: Har man et ansvar over for mobning?

MestLæste